ТВ

«МАСКА»: Екстравагантний Володимир Остапчук

У суботу, 20 лютого, о 21:00 глядачі каналу «Україна» побачать новий випуск найзагадковішого на вітчизняному телебаченні шоу «МАСКА». Щотижня ведучий Володимир Остапчук приміряє свіжі образи, перевтілюючись у героїв світового кінематографу. Цього разу він постане в ролі метрдотеля Густава з фільму «Готель «Гранд Будапешт».

Раніше Володимир Остапчук вже перевтілювався в Супермена, Короля вампірів і навіть казкову Принцесу Ельзу, щоразу викликаючи шквал емоцій глядачів масштабного шоу. А нинішньої суботи стане стильним і харизматичним метрдотелем з популярної кінострічки, ось тільки прийматиме він найвідоміших гостей країни – 5-х зіркових детективів шоу, а також 6-х дивовижних учасників, які майстерно замаскувалися оригінальними образами. Про це детально йдеться в пресрелізі телеканалу «Україна».

«Тепер називайте мене мсьє Остапчук, тому що я – метрдотель цього прекрасного гранд-готелю «МАСКА». У нас лише винятковий сервіс, найзірковіші гості і перипетії, яким позаздрять сценаристи оскарівських картин, – інтригує ведучий шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. – Цієї суботи я вже вп’яте проведу вас у місце, де відбувається видовище світового рівня. І хто знає, можливо, саме під час цього ефіру я розповім вам деякі внутрішні секрети і чутки, які зібрав за кулісами нашого гіпершоу».

У 5-му випуску проєкту глядачі побачать виступи учасників групи А, серед яких яскраве Сонце, романтичний Дракон, запальна Коза, зворушливе Жабеня, спокуслива Троянда та епатажний Сом. З якого героя знімуть маску цього тижня і що за сюрпризи чекатимуть на всіх? Сценічна цікавинка триває…

Search