ТВ

«МАСКА»: головна героїня ледь не знепритомніла прямо в ефірі

Грандіозне шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», продовжує дивувати глядачів. У 5-му ефірі проєкту Розкішна Троянда зачарувала зіркових детективів. Зокрема, неабияке враження вона справила на Олега Винника. Та, виявляється, самій учасниці дався цей виступ дуже непросто. Про це інформує пресреліз мовника.

Постановка Троянди на пісню «Белые розы» вразила всіх. Режисери-постановники Костянтин Томільченко й Олександр Братковський ретельно продумали кожну деталь номера. Особливого драматизму додав момент, коли учасниця зірвала бутон білої троянди, з якого потекла кров. Звісно, це була лише фарба, та ефектна постановка й зворушливе виконання по-справжньому зачарували зіркових детективів.

«Я ніколи не чув цієї пісні в такій версії. Для мене найважливіша та річ, яка вражає. Нехай ця Троянда буде. Не хочу, щоб вона від нас пішла, не хочу її вгадувати. Хочу її мати при собі – таку співочу Троянду – щоб просто насолоджуватись», – зазначив Олег Винник у масштабному шоу «МАСКА».

Та поки зіркові детективи висували версії, яка зірка може ховатись у цьому образі, розкішній Троянді знадобилась допомога ведучого Володимира Остапчука. Схоже, вона неабияк перехвилювалася на сцені проєкту.

«Ох, тримай мене, будь ласка. Мені щось зле», – сказала Троянда в ефірі каналу «Україна».

До слова, ця героїня виявилась з характером. Детективи вирішили запитати, чи не закінчувала Троянда театральний ВНЗ, однак учасниця заявила, що на нудні питання відповідей не даватиме. А ще додала, що дуже хоче виграти в цьому шоу.

Яка зірка могла замаскуватись під цією маскою? Та чи вдасться Троянді здобути перемогу в гіпершоу? Дивіться проєкт і не пропускайте.

 

Search