ТВ

«Ліпсінк батл»: перевтілення Маші Єфросініної в Макса Барських

На днях телеведуча Маша Єфросініна розповіла як втілила образ Макса Барських для шоу пародій «Ліпсінк батлу».

Вона зізналася, що найскладніше було перейняти чоловічу пластику, та провела невеличкий майстер-клас для ведучих, продемонструвавши «фірмові» рухи Макса Барських.

Так само, до проекту доєднаються: співачка україно-болівійського походження Michelle Andrade, акторка та співачка Даша Астаф’єва, хореограф та суддя шоу «Танці з зірками» Влад Яма та телеведучий Григорій Решетник, співачки Lida Lee та NiNо, актор Арам Арзуманян.

Нагадаємо, що за правилами шоу зіркових пародій «Ліпсінк Батл», у перших шести епізодах кожної суботи виступатимуть по шість суперзірок, які будуть поділені на пари. Кожну зіркову пару пов'язує якась життєва історія суперництва, любові, дружби. Глядачі у залі своїми оплесками визначать – хто кращий у парі. Переможці трьох батлів в кінці вечора у Супербатлі битимуться за срібний пояс, пародіюючи всі одного артиста. Той, хто заслужить найгучніші оплески – пройде у Суперфінал, де змагатиметься за перемогу та головний приз проекту - золотий чемпіонський пояс «Ліпсінк Батлу». Прем'єра шоу відбудеться 6 березня о 20:20 на телеканалі «1+1».

Search