ТВ

Гіпершоу «МАСКА» – таємничий Місяць кине виклик величному Сонцю

10-й епізод найпопулярнішого шоу «МАСКА», який вийде у суботу, 27 березня, о 21:00 на каналі «Україна», вражатиме глядачів оригінальністю. Крім 7 основних персонажів, особи яких досі не розсекретили, на сцену найуспішнішого проєкту телебачення вийде новий герой – мрійливий і мінливий Місяць. Про це детально інформує пресреліз телерадіокомпанії «Україна».

«Місяць – один з найулюбленіших образів, які я створював для гіпершоу «МАСКА»! – зізнається дизайнер Назар Дідик. – Ним я хотів передати всю велич і красу супутника, тісно пов’язаного з нашим існуванням на цій планеті! Скільки любовних історій, скільки пісень присвячено, скільки прекрасних слів сказано під світлом Місяця... Він символізує наші емоції, бажання і почуття, тому блиск і світло лягли в основу образу».

У костюмі використано 1000 м ледоптоволокна, 10 м світлодіодної стрічки, 12 м темно-синьої оксамитової тканини з перламутровим блиском, а також 5 м французької сітки з гліттером. Все це дало можливість передати глибину і красу ночі. Костюм спроєктований таким чином, що сукня-накидка одягається на металевий каркас на колесах. А підбори заввишки 22 см замовляли аж з Америки.

Таємничий Місяць – суперзірковий гість шоу «МАСКА», тож глядачі і детективи побачать всього один виступ героя і матимуть лише один шанс здогадатися, яка знаменитість замаскувалась у цьому образі. Щоб допомогти розплутати цю головоломку, Місяць дасть про себе кілька підказок.

«Нарешті мене запросили на це шоу, а то тільки Сонце та й Сонце, – скаже мрійливий Місяць в ефірі каналу «Україна». – Обожнюю фотостудії, адже саме звідти розпочалась моя кар’єра. Можу бути там годинами та із задоволення працювати, бо коли займаєшся своєю справою, то кайфуєш від процесу, чого і вам бажаю. Позувати на даху або еротичні фотосесії – байдуже, адже це частина моєї професії».

На грандіозній сцені каналу «Україна» Місяць виступить із легендарною піснею «New York, New York», яку вперше заспівала Лайза Мінеллі, а згодом виконував Френк Сінатра. Яка зірка криється в цьому образі? Довго гадати глядачам не доведеться, бо герой зніме маску одразу після свого фантастичного номеру.

У новому випуску гіпершоу «МАСКА» виступлять улюблені герої мільйонів глядачів – величне Сонце, романтичний Дракон, зворушливе Жабеня, епатажний Сом, ефектна Бабка, мужній Носоріг і надзвичайно милий Циклоп. Кого з них цього разу розсекретять глядачі?

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша програма року на вітчизняному телебаченні. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 20.03.21 становила 25,19%, рейтинг - 9,16%, частка в момент зняття маски - 36,48%.

 

Search