ТВ

Марина Арістова - ведуча оновленої програми “День.Live” на KYIV.LIVE

Прем’єра нового формату відбудеться в понеділок, 12 квітня,  о 12:10 на телеканалі KYIV.LIVE.

Марина Арістова - рестораторка, блогерка, експертка з питань здорового харчування та виховання - стане ведучою програми “День.LIVE” на KYIV.LIVE. Про це йдеться в пресрелізі мовника. 

Зараз Марина успішно поєднує роботу та материнство, вона одружена, виховує 3 дітей. У своєму блозі в Instagram ділиться секретами бізнесу, а також лайфхаками сімейного затишку. 

“Це буде програма для жінок і про жінок. У прямому ефірі ми будемо розбирати цікаві та актуальні теми: як швидко приготувати щось смачненьке, будемо говорити з психологами про те, як полюбити себе по-справжньому. З кращими тренерами будемо дізнаватися, як залишатися стрункою та отримувати максимум дофамінів-ендорфінів під час тренувань. З експертами та гостями програми дізнаємось, як обрати якісні продукти, та якими кремами користуватися, аби залишатися завжди молодою. Я впевнена, що програма стане корисною для телеглядачів, а я для них помічницею, що допоможе полегшити життя й зекономити час”, - розповіла про нову програму Марина Арістова. 

За форматом програми “День.Live” у прямому ефірі ведуча разом з експертами висвітлюватиме найрізноманітніші теми, серед яких дизайн, стиль, мода, кулінарія, спорт, психологія тощо. Глядачі можуть ставити питання експертам, а також стати гостями студії. 

Дивіться  “День.Live” по буднях о 12:10 на телеканалі KYIV.LIVE. 

 

Search