ТВ

Пристрасті за Олімпіадою від Discovery

  • Прем'єра фільму Head to Head відбудеться у середу, 14 квітня, ознаменувавши початок 100 днів спеціального контенту на Eurosport. Discovery+ стане домашнім майданчиком для перегляду Олімпіади серед європейських глядачів;
  • Head to Head, «Олімпійські історії» — нові формати контенту на шляху до Токіо;
  • Презентовано новий олімпійський гімн, написаний лауреатом премії «Оскар» Стівеном Прайсом
  • Ендрю Джорджоу: «Наші захоплюючі нові та ексклюзивні формати — це лише початок. Ми з нетерпінням чекаємо, коли зможемо розповідати історії із самісінького епіцентру Олімпіади»

Цього тижня відлік часу до Олімпійських ігор у Токіо набуває особливого звучання для мільйонів любителів спорту по всій Європі, адже Discovery запускає нові та оригінальні формати контенту, а також презентує абсолютно новий гімн, який повинен стати саундтреком олімпійського літа.

Завдяки цікавим форматам, інноваційному контенту та неперевершеному досвіду Discovery+ та Eurosport, період олімпійських змагань пройде як одна захоплююча яскрава мить. На тих європейських ринках, що запущені в 2021 році*,  discovery+ стане майданчиком для проведення Олімпійських ігор у Європі, демонструючи кожен момент та показуючи кожного героя і в прямому ефірі, і в записі. А локалізоване покриття Discovery максимально наблизить вболівальників до спортсменів їх країн. Це означає, що шанувальники матимуть можливість створити персональний досвід перегляду Олімпійських ігор в Токіо-2020. На всіх інших ринках роль головного майданчику й надалі виконуватиме Eurosport.

Ендрю Джорджоу, президент Eurosport та Global Sports Rights & Sports Marketing Services, сказав: «Ніщо так не зближує світ, як Олімпійські ігри. Всі ми наразі бажаємо побачити світло в кінці тунелю, і Олімпіада цього літа обіцяє стати одними з найбільш важливих у культурному плані заходів, надаючи нам таке необхідне свято гуманності та глобальної стійкості.

Вже зараз ми починаємо наближати цей момент, розповідаючи найважливіші історії — ті, які дійсно важливі на шляху до Токіо, і допомагають наблизити вболівальників до своїх героїв за допомогою наших нових та ексклюзивних форматів контенту.

Неперевершений масштаб Discovery в поєднанні з глибоким спортивним досвідом Eurosport залучатиме найбільшу аудиторію в Європі під час Олімпійських ігор та буде єдиним майданчиком, який допоможе насолодитися кожним моментом, відслідкувати кожну медаль та побачити кожного героя. Це буде найповніший досвід перегляду за всю історію Олімпійських ігор».

Серія Eurosport Originals — прем'єра на discovery+ та Eurosport

Доповнюючи блискучу серію Trailblazers, вперше розпочату в лютому, за 100 днів до початку Олімпіади (14 квітня) на Eurosport1 відбудеться ніч олімпійських програм, яка розпочнеться прем'єрою абсолютно нових шоу, що наблизять глядачів до своїх героїв-спортсменів минулого та сьогодення.

У шоу Head to Head двоє шанованих експертів Eurosport, аналізуватимуть та порівнюватимуть  найвизначніших спортсменів олімпійської ери. Восьмисерійний серіал починається 14 квітня з розповіді про Усейна Болта та Карла Льюїса, а потім Марка Спітца та Майкла Фелпса. У наступних серіях експерти порівняють зірок тенісу Стеффі Граф та Серену Вільямс, гуру середньої дистанції Мо Фараха та Хайле Гебселассі, а також легендарних жінок-семиборців Джекі Джойнер-Керсі та Джессіку Енніс-Хілл.

Серіал «Олімпійські історії» — черговий продукт Eurosport — також стартує 14 квітня. В ньому будуть розглянуті деякі знакові моменти олімпійської історії. Eurosport подорожує по всьому світові, щоб поспілкуватися з найбільшими зірками та дослідити найзахоплюючі історії. Перший епізод Big in Japan — це огляд на Японію 1964 року і те, як відбувалися так звані «ідеальні ігри». У майбутніх серіях будуть представлені ексклюзивні інтерв'ю із легкоатлетом Беном Джонсоном, а також спортсменами, які подолали бар'єри у своєму прагненні взяти участь в Олімпійських іграх.

Прем’єра третього нового формату «Основні олімпійські історії», представленого Bridgestone, відбудеться 18 травня. Шоу має на меті розповісти про найвидатніші моменти і події в історії Олімпіади. Від Майкла Фелпса до Доун Фрейзер, від Мухаммеда Алі до Наді Команечі — кожен новий епізод «Основних олімпійських історій» розповідатиме про легендарних спортсменів Олімпійських ігор щотижня. Вихід нових серії буде доповнюватися аналітичними статтями та відеороликами, що будуть опубліковані на цифрових та соціальних платформах Eurosport.

Новий гімн для нової ери

Ексклюзивно для глядачів Discovery за 100 днів до найважливішої спортивної події вперше буде презентовано новий олімпійський гімн в ефірі. Оскароносний композитор Стівен Прайс, відомий завдяки створенню звукового супроводження до «Володаря кілець» та «Загіну самогубців», співпрацював із Лондонським симфонічним оркестром, визнаним провідним оркестром саундтреків у світі, для запису чотирихвилинного гімну в культовій студії Abbey Road Studios.

Новий ударний гімн відображає всі емоції та моменти, які спортсмени та вболівальники відчуватимуть на шляху до Олімпіади. Вступ музичного твору, відтворений на фортепіано, асоціюється із очікуванням старту. Далі темп все більше прискорюється і врешті-решт набуває кульмінації, знаменуючи початок Олімпійських ігор.

«Спокійна» 60-секундна частина гімну буде транслюватися протягом 60 днів. Це відображає підготовку спортсменів до Олімпіади перед тим, як вони здійснять свій гучний прорив. Уривки більш прискореного темпу шанувальники почують на початку та наприкінці вступних всіх олімпійських програм на платформах Eurosport напередодні та під час Олімпійських ігор.

Гімн буде використовуватися для Олімпіади уТокіо-2020, а також для майбутніх Зимових Олімпійських ігор у Пекіні 2022 та Олімпійських ігор у Парижі 2024, неодмінно асоціюючись з майданчиками discovery+ та Eurosport.

Пригадуючи процес створення нового гімну Стівен Прайс, який отримав «Оскар» за роботу над стрічкою «Гравітація», сказав: «Це був цікавий бриф. Початок гімну — це про енергію та хвилювання перед початком Олімпійських ігор. Також у цьому творі можна почути подорож особистості — це спокійна тиха музика, яка символізує підготовку спортсмена до змагань.

Ми зібрали всі ці спортивні моменті та відтворили їх у чотирихвилинному безперервному творі. А те, що ви можете взяти будь-яку частину гімну та відчути історію, яка в ній закладена — це була спроба сторітелінгу у стислому форматі, але в кінематографічному масштабі».

100 днів до Олімпійських ігор: контент

Eurosport 1

20:00 Олімпійські історії, Big in Japan.

21:00 Head to Head, легка атлетика — Усейн Болт проти Карла Льюїса

21:30 Head to Head, плавання — Майкл Фелпс проти Марка Спітца

22:00 Trailblazers, Кеті Фрімен

Олімпійські ігри на Discovery

Ставши майданчиком для перегляду Олімпійських ігор у Європі, discovery+ та Eurosport дозволять спостерігати за кожним моментом змагань, а локалізоване покриття Discovery наблизить шанувальників до своїх національних збірних. Фанати також матимуть змогу обирати, які саме змагання вони хочуть дивитися. Це означає, що глядачі не пропустять жодної з 339 подій у 33 різних видах спорту завдяки інтернету, гаджетам та телебаченню.

Подивитися змагання Токіо-2020 на Eurosport можна буде також за допомогою змішаної реальності Eurosport Cube. Оригінальний Cube був використаний на зимових Олімпійських ігор у Пхенчхані, перш ніж Eurosport з його допомогою висвітлював останні тенісні події Великого шлему на Відкритому чемпіонаті США, Ролан-Гаррос, а також цьогорічному Відкритому чемпіонаті Австралії. Подробиці про нову та вдосконалену студію Cube, яка буде використана під час Токіо-2020, будуть анонсовані до початку Олімпійських ігор.

Discovery та Eurosport — не просто транслятори Олімпіади на Токіо-2020. На основі раніше випущеного Eurosport Tokyo 2020, Discovery та Eurosport створили унікальну візуальну мову з відповідною спортивною іконографією для більшої драматичності, а також щоб пов’язати спорт та культуру.

 

 

Search