ТВ

НЛО TV покаже шоу «Маска»

З 1 травня на телеканалі НЛО TV починається шоу «Маска» – по 2 випуски щодня. З шаленим успіхом «Маска» пройшла на телеканалі «Україна», збираючи біля телевізорів десятки мільйонів українців. Тепер знайомитися із загадковими зірковими учасниками будуть і глядачі НЛО TV. Про це інформує пресреліз мовника.

«Травневі свята вирішили відзначити яскраво і з розмахом! Почати показ шоу «Маска» одразу двома серіями на день. Очікую, що це стане класним сюрпризом для тих, хто з якихось причин ще не бачив «Маску», і для тих, хто із задоволенням перегляне її знову. Це справді саме те шоу, яке інтригує, піднімає настрій і вражає своєю візуальною складовою», – зазначив директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

«Маска» – це музичне шоу, українська адаптація відомого формату Masked Singer компанії Fremantle. Учасники проєкту – українські зірки: спортсмени, ведучі, політики, співаки. Їхні особистості приховані за масками і неймовірними костюмами, одною з авторок яких стала відома художниця костюмів Леся Патока. Основне завдання і розвага глядачів – упізнати зірку за маскою, оцінюючи вокальні дані. А допомагають у цьому «зіркові детективи» – Ольга Полякова, NK, DZIDZIO та Андрій Данилко.

Search