ТВ

Телеканал «Україна» ексклюзивно покаже матчі Євро-2020

Телеканал «Україна» став ексклюзивним транслятором матчів футбольного турніру ЄВРО-2020 2021 року. У фінальній стадії, яка стартує 11 червня і триватиме до 11 липня 2021 року, братимуть участь 24 збірні, серед яких і збірна України. Підопічні Андрія Шевченка зіграють у групі С.

Через пандемію коронавірусу чемпіонат Європи з футболу 2020 був перенесений на літо 2021 року. Відкриття турніру відбудеться у Римі, а фінал відбудеться у Лондоні.

«Канал «Україна» є ексклюзивним транслятором матчів нашої збірної, а також традиційно показує найбільш знакові події світового футболу. На жаль, через ситуацію із коронавірусом і карантином, кількість уболівальників на трибунах стадіонів буде обмеженою, але для глядачів нашого каналу ми зробимо все можливе, щоб максимально передати всю видовищність, масштаб і загострення пристрастей такої довгоочікуваної події європейського футболу. Це буде не просто трансляція для любителів спорту. Це буде свято для всієї родини. І звичайно ж ми разом з усією країною будемо переживати за нашу збірну!», – прокоментувала директор каналу «Україна» Вікторія Корогод.

Учасники фінального турніру ЄВРО-2020 2021 року розподілені на 6 груп:

Група A: Уельс, Швейцарія, Туреччина, Італія

Група B: Фінляндія, Бельгія, Данія, Росія

Група C: Австрія, Північна Македонія, Нідерланди, Україна

Група D: Шотландія, Чехія, Англія, Хорватія,

Група E: Швеція, Польща, Словаччина, Іспанія

Група F: Франція, Німеччина, Угорщина, Португалія

Матчі Євро-2020 цього року пройдуть у 11 містах: Амстердамі, Баку, Будапешті, Бухаресті, Римі, Санкт-Петербурзі, Севільї, Глазго, Копенгагені, Мюнхені, Лондоні. Подивитися ігри в прямому ефірі можна буде на телеканалі «Україна».

Ігри збірної України пройдуть у такі дати:

13 червня, Амстердам: Нідерланди – Україна

17 червня, Бухарест: Україна – Північна Македонія

21 червня, Бухарест: Україна – Австрія

Телеканал «Україна» – офіційний транслятор поєдинків Національної Збірної України.

 

Search