ТВ

Канал «1+1» відновлює спортивні новини

З 31 травня телеканал «1+1» відновлює спортивні новини і вже з понеділка по п’ятницю на глядачів флагманського телеканалу групи 1+1 media чекатиме огляд актуальних подій спорту в Україні та світі. Ведучими програми, яка матиме назву «Про спорт», стануть Олександра Лобода та кореспондентка ТСН Валерія Ковалінська. Проєкт транслюватиметься у вечірньому слоті, одразу після основного випуску ТСН.

«Практично кожен випуск новин на «1+1» не минає без підбірки спортивних подій. Тож ми вирішили створити окремий  проект, який об’єднає всю актуальну інформацію зі сфери спорту, проект, яким глядачі зможуть насолоджуватися щодня – «Про спорт». Бажаю команді Степана Щербачова успіхів, а ведучим проєкту – наснаги та перемог», – прокоментував Ярослав Пахольчук, генеральний директор 1+1 media.

Керівник управління спортивних проєктів «1+1» Степан Щербачов розповідає, що програма виходитиме в ефір у форматі дайджесту новин, де будуть розбирати актуальні спортивні події . Головний акцент при цьому автори робитимуть саме на спортивних досягненнях України на світовій арені та нових перемогах і рекордах українських  спортсменів.

«Ми будемо розповідати про перемоги  українців у спорті, адже хочемо, щоб наші глядачі пишалися своїми співвітчизниками, які демонструють неймовірні результати у сфері спорту та вражають весь світ. Є дуже багато українських спортсменів, яких цінують і поважають у світі, але мало знають в Україні. Ми хочемо, щоб країна знала своїх героїв», – підкреслив Степан Щербачов.

Дивіться проєкт  «Про спорт» з понеділка по п’ятницю після випуску ТСН о 19:30 на «1+1».

Search