ТВ

На каналі «Україна» прем’єра картини «Трикутник долі»

У неділю, 4 липня, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійного фільму «Трикутник долі» виробництва компанії «Фільмстрім» на замовлення каналу. Головні ролі в картині виконають популярні артисти Владислав Нікітюк, Любава Грешнова і Поліна Василина.

Юрист-початківець Тимур одержимий ідеєю вивести на чисту воду могутню «квартирну мафію», яка знедолила десятки сімей, позбавивши їх домівок. Тимур не підозрює, що шлях, на який він став, змусить його втратити сім'ю, стати посміховиськом і зіткнутися з болісним вибором.

«Мій герой – борець за справедливість, – каже виконавець ролі Тимура, актор Владислав Нікітюк. – Сам я ніколи не стикався з квартирним аферистами і, сподіваюся, мені ніколи не доведеться мати з ними справу. Та оскільки зараз хочу обзавестися власним куточком, завдяки цьому проєкту уважніше придивлятимусь до того, з ким спілкуюсь і у кого збираюсь купувати».

А ось партнерці Влада – акторці Поліні Василиній – пощастило менше.

«Я стикалась із квартирними аферистами, щоправда ситуація була іншою. Минулого року мене пограбували і винесли все, щоб було в квартирі», – зізналась акторка.

Також у картині знялись актори Любава Грешнова, Олександр Константинов, Роман Полянський, Олег Гуцуляк, Микола Боклан, Владислав Барабаш, Маргарита Лапіна.

Режисер-постановник – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко, Ірина Франчук. Виробництвом фільму на замовлення каналу «Україна» займалась компанія «Фільмстрім». Зйомки проходили в Києві та Київській області на початку цього року.

Search