ТВ

Українська фехтувальниця Ольга Харлан прийняла #танціззіркамиchallenge

5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон головного танцювального шоу країни під назвою «Танці з зірками». Вже більше місяця триває традиційний челлендж, в якому артисти кидають один одному виклик із запрошенням вийти на паркет та розкривають інтригу щодо своєї участі через цікаві відеоролики.

Днями виклик прийняла співачка Євгенія Власова, яка минулого сезону «Голосу країни» яскраво проанонсувала повернення на сцену. Вона передала челлендж Ользі Харлан - одній з найбільш титулованих українських спортсменок, олімпійській чемпіонці  2012 та 2016 років,  і призерці з фехтування.

Спортсменка підтвердила свою участь у 5-му сезоні шоу «Танці з зірками» опублікувавши відео у своїй соцмережі, в якому згадала найяскравіші моменти свого життя. 

Відео: https://www.instagram.com/p/CSeT7wdKKHq/?utm_medium=copy_link

«Я вважаю, що для мене участь у проєкті буде ідеальною можливістю, щоб показати себе з іншого боку, тому що зазвичай мені важко відкритися. Глядачі, котрі будуть дивитися «Танці з зірками», дізнаються про мене більше. Це неймовірний досвід та гарне фізичне навантаження. Вже не можу дочекатися старту репетицій. Для мене це надважливо. До того ж, я хочу познайомитися зі світом шоу-бізнесу, бо я майже нікого не знаю особисто із артистів, тому маю гарну нагоду доторкнутися до цього особливого дійства, та побачити все зсередини», - сказала Ольга Харлан.

Нагадаємо, челледж уже прийняли такі артисти: співачка Джамала, учасник гурту "Танок на майдані Конґо" Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко та фронтмен гурту KADNAY Дмитро Каднай. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу Dancing With The Stars Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею «Танців з зірками». До суддівського складу також увійшли улюблені танцюристи країни - прима-балерина Катерина Кухар і хореограф та ведучий інфотейнмент шоу «Твій день» Влад Яма.

 

Search