ТВ

"Танці з зірками": новою учасницею шоу стала співачка Lida Lee

5 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 стартує новий сезон головного танцювального шоу країни «Танці з зірками». Триває традиційний челлендж під назвою #танціззіркамиchallenge, в якому артисти кидають один одному виклик із запрошенням вийти на паркет та розкривають інтригу щодо своєї участі через цікаві відеоролики.

Нещодавно виклик прийняв Артур Логай - музикант, актор, зірка серіалу «Великі Вуйки» та «Моя улюблена Страшко», який вже 30 серпня вийде на 1+1. Він передав челлендж співачці на ім’я Lida Lee. Сьогодні артистка прийняла челлендж та запостила у соцмережі відеоролик у відповідь.

Відео: https://www.instagram.com/p/CStctVkg4Zz/?utm_medium=copy_link

«Взяти участь у проєкті "Танці з зірками" - моя мрія! Я дивилася всі сезони і навіть не могла подумати, що одного разу буду стояти на цьому легендарному паркеті. Це справжній виклик, для кожного артиста і для мене в тому числі, але величезне бажання вчитися, експериментувати і щонеділі дивувати глядачів мотивує мене та змушує рухатись вперед. Сподіваюсь, що глядачі зможуть побачити мене новою. Зустрінемось на паркеті», - сказала Lida Lee.

Нагадаємо, героями шоу «Танці з зірками» стали співачка Джамала, учасник гурту Танок на майдані Конґо Олег Фагот Михайлюта, солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька, український актор Олексій Суровцев, гумористка Анастасія Оруджова, гуморист Іван Люленов, актор Костянтин Войтенко, співак KADNAY, співачка Євгенія Власова, актор Артур Логай. Прийняв виклик і україно-американський чемпіон світу з латинських танців, хореограф, переможець шоу «Dancing With The Stars» Макс Чмерковський, який повідомив, що стане новим суддею шоу «Танців з зірками». До суддівського складу також увійшли улюблені танцюристи країни - прима-балерина Катерина Кухар і хореограф та ведучий інфотейнмент шоу «Твій день» Влад Яма.

Творці проєкту заявили, що головним акцентом нового сезону стане атмосфера величного балу, в яку глядачів занурять яскраві постановки від креативного продюсера цього сезону Олени Коляденко та головного хореографа Олени Шоптенко. Вже незабаром стане відомо, хто з танцюристів вийде на паркет у цьому сезоні. Деякий час тому телеканал 1+1 провів відкритий кастинг танцюристів та отримав понад 350 заявок на участь у шоу.

Нагадаємо, переможцями минулого року стали дві пари: Санта Дімопулос та Макс Леонов та Юлія Саніна з Дмитром Жуком.

Search