ТВ

У шоу «Співають всі!» - неймовірний фінал

В сьогоднішньому випуску суперпопулярного талант-шоу «Співають всі!» каналу «Україна» не обійшлося без драматичних поворотів. Наприкінці шоу у кріслах претендентів опинились учасники, які двічі поставили «сотню» перед складним вибором і довели капітана Наталію Могилевську до сліз.

Першим, беззаперечним фіналістом шоу «Співають всі!» було визнано 39-річного Ескена Зову, який приїхав зі Львова. Яскравий і запальний учасник виконав на великій сцені пісню Proud Mary із репертуару Тіни Тернер і змусив встати цілу «сотню».

«Коли я наважився на участь у шоу, у мене одразу виникло запитання: «Що співати на сцені?» У мене було три варіанти, але я зупинився на своїй улюбленій композиції. Ця пісня відома на весь світ, але чомусь її мало виконують, я й сам вперше виконав на сцені. Радий, що все склалось саме так», – поділився Ескен Зова за лаштунками шоу «Співають всі!».

А от за друге місце у фіналі велась запекла боротьба між 55-річною Мариною Левченко з Києва, яка є директоркою співачки Злати Огнєвіч, та вокальним ансамблем «Liberty» із Рівного. Учасники набрали майже рівну кількість голосів – 98 і 99 балів, та змушені були ще раз продемонструвати, на що вони здатні. Так, Марина Левченко виконала пісню «Сядь в любой поезд» співачки Марилі Родович і отримала 82 бали від зіркових експертів, не гірше заспівали й «Liberty», які обрали для батлів композицію Hallelujah гурту «Pentatonix» – теж 82 бали. Тож нелегке рішення довелось робити капітану «сотні» Наталії Могилевській.

«В останню секунду виконання пісні Мариною, я дивилась на Дядю Жору і запитала: «Вона тобі подобається чи ні?» А він не тиснув, бо хотів, щоб ансамбль пройшов далі. Але послухав мене і натиснув! І це був 82-й голос. Це дуже складно! В такій ситуації немає правильного рішення, адже з одного боку – досвід, історія, величезна втрата, можливо, найвеличезніша у житті, і така сміливість прийти сюди, а з іншого – такого рівня голоси, молодість, неймовірне виконання! Я не знаю, як можна зробити вибір, – зі сльозами на очах прокоментувала Наталія Могилевська в ефірі каналу «Україна». – Нехай це буде Марина».

Сама Марина Левченко щиро подякувала суддям шоу, але поступилась своїм місцем у фіналі гурту «Liberty».

Читайте також: 4-й ефір талант-шоу «Співають всі!»: фіналісти

«Ми щиро вдячні Марині за такий вчинок. Звичайно, ми розуміємо, чому капітан зробила таке рішення – Марина мудріша і впевненіше почувалась на сцені. Але вона нам дала не лише місце в фіналі, а й частинку себе. Ми вчимося триматись на сцені і наступного разу будемо ще більше старатись вразити суддів і глядачів», – поділились учасники ансамблю «Liberty» на знімальному майданчику проєкту «Співають всі!».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now уперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала 18-ю країною, в якій виходить це музичне шоу. «Співають всі!» на каналі «Україна» вже здобуло високу прихильність глядачів, аудиторія перших чотирьох випусків становить 8 млн глядачів.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Search