ТВ

Суддею популярного шоу «Співають всі!» стане DZIDZIO

У 6-му випуску грандіозного шоу «Співають всі!», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», місце зіркового гостя посяде популярний співак DZIDZIO. На знімальному майданчику проєкту артист розповів, яким суддею себе бачить і за яких умов учасники шоу зможуть стати справжніми зірками.

DZIDZIO на сцені наймасштабнішого вокального шоу «Співають всі!» запалить із суперхітом «Я і Сара», після чого займе місце поруч із капітаном Наталею Могилевською. Так, у новому випуску проєкту зіркова «сотня» визначить фіналістів, які у фіналі шоу поборються за головний приз – півмільйона гривень. DZIDZIO зізнається – радий долучитись до талант-шоу каналу «Україна», адже його журі, яке налічує одразу 100 зірок українського шоу-бізнесу, є найсправедливішим. А ще артиста підкорило те, що серед учасників з'являються талановиті люди з народу – від офіціанта до лікаря. А ось яким суддею бачить себе сам музикант?

«Я як вовк із мультика «Капітошка» – дивлюсь у дзеркало і повторюю: «Я злий!» Але насправді – дуже добрий, – сміючись, коментує DZIDZIO за лаштунками шоу «Співають всі!». – Для того, щоб я натиснув на кнопку, треба гарно заспівати. Якщо ти йдеш на цей конкурс, треба мати голос, а не просто прийти, щоб показати себе – для того є інші проєкти».

Артист запевняє – він під враженням від нового формату на українському телебаченні, та навіть міг би себе уявити серед учасників такого масштабного конкурсу.

«Я б не побоявся вийти… хоча, підбріхую. Звісно, я б трошки переживав, але все одно взяв би себе в руки і як дав тут! Я ж вмію співати по-різному!» – заявив зірковий гість проєкту.

А все тому що, на думку співака, шоу «Співають всі!» може зробити талановитих людей по-справжньому популярними. Треба лише знати кілька нюансів та правильно скористатись своїм шансом. DZIDZIO навіть дав кілька порад починаючим артистам:

«Це шоу можна вважати путівкою в шоу-бізнес! Це крутий шанс заявити про себе, але лише тим, хто має голос. Адже учасники виходять на ринг і будуть боротись за перемогу. А вже далі, щоб вижити в шоу-бізнесі, треба багато працювати, всі страхи залишити вдома, створити команду і навчитись з тим жити. Це те не ж саме, що офісна робота, у артистів немає вихідних – з цим треба жити щодня: виходячи до магазину, фотографуватись з людьми, співати на різних сценах, знімати кліпи і фільми».

Всі інші подробиці глядачі каналу «Україна» дізнаються вже цієї суботи, 2 жовтня, о 21:00 у новому випуску грандіозного шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC 2018 року й за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала 18-ю країною, в якій виходить це шоу.

Дивіться всі випуски ексклюзивно на OLL.TV!

 

 

 

Search