ТВ

Канал «Україна» готує святкову «Новорічну Маску»

В останні години 31 грудня 2021 року в ефірі каналу «Україна» вийде грандіозне шоу «Новорічна Маска на каналі «Україна». Глядачі познайомляться із новими зимовими героями і спробують розгадати, які суперзірки сховались у цих надзвичайних образах.

Новий 2022 рік глядачі каналу «Україна» зустрінуть разом із улюбленим шоу «МАСКА», поринувши в загадкову атмосферу свята. На сцену вийдуть найяскравіші герої, з якими глядачі вже добре знайомі, а також 8 абсолютно нових персонажів, які були спеціально створені для новорічного шоу. Які знаменитості приховуватимуться в цих образах – відгадуватимемо усією країною. Чекати довго не доведеться, адже маски покажуть свої обличчя одразу після виступів.

Зіркові детективи проєкту NK | Настя Каменських, Олег Винник, Оля Полякова, Андрій Данилко та DZIDZIO з нетерпінням чекають новорічних свят, адже вони також приготували для глядачів особливі подарунки.

«Я дуже люблю несподіванки, а шоу «МАСКА», як всі ви знаєте, сповнене сюрпризів. Приготуйтеся дивуватися – буде по-справжньому неочікувано, – інтригує Олег Винник. – У кріслах детективів ми вже посиділи немало – час і самим вийти на сцену. І коли ж це зробити, як не в новорічну ніч, коли трапляються справжні дива».

Допомагати відгадувати знаменитостей під масками будуть їхні колеги – зіркові гості шоу, серед яких співачки Наталія Могилевська, Злата Огнєвіч, Анастасія Приходько, SLAVA KAMINSKA, Міша Романова, Анна Трінчер, Асія Ахат, Lida Lee, співаки Павло Зібров, Олег Скрипка, Діма Коляденко, Петро Чорний та Іво Бобул, актори Дарія Трегубова і Павло Костіцин, супермодель Алла Костромічова, фронтмен гурту «СКАЙ» Олег Собчук, учасники гурту «ТНМК» Фагот і Фоззі, олімпійська чемпіонка Ольга Харлан, блогер Олег Машуковський, шоумен JULIK та багато інших. І яке ж свято без улюблених ведучих каналу «Україна» – Лілії Ребрик, Анни Панової, Олега Панюти, Альони Вінницької, Григорія Германа, Віталія Школьного, Максима Сікори, Юлії Галушки, ХАСа.

Для «Новорічної Маски» режисери-постановники проєкту Костянтин Томільченко, Олександр Братковський, Ярослав Губський і Сергій Гуман приготували 30 надзвичайних номерів, сповнених гумору і святкового настрою. У шоу прозвучать найкращі новорічні пісні всіх часів, а також улюблені хіти українців. Велика команда каналу «Україна» зробить все для того, щоб глядачі зустріли новий 2022 рік незабутньо.

Дещо особливе для новорічного шоу готує і ведучий Володимир Остапчук – він знову здивує всіх яскравим перевтіленням.

«У дитинстві на новорічному святі я завжди був мушкетером або зайчиком. І одного разу – Бабою Ягою. У кого перевтілюсь в «Новорічній Масці» – поки таємниця, та переконую, що це буде незабутньо, – каже Володимир Остапчук. ­– Запрошую всіх глядачів зустріти Новий рік у нашій компанії. Як кажуть, як рік зустрінеш – так його і проведеш, тож давайте зробимо це масштабно, гучно і весело!»

Дивіться найзагадковішу святкову прем’єру «Новорічна Маска» 31 грудня на каналі «Україна»!

Search