ТВ

Таємницю Джмеля з шоу «МАСКА» розкрито - хто той зірковий герой?

У шостому ефірі найбільш загадкового шоу сучасності «МАСКА», яке виходить щосуботи на телеканалі «Україна», розсекретили пухнастого оптиміста Джмеля. І знову найближчим до розгадки був Андрій Данилко, якому вдалося розшифрувати підказки героя. Так, зірковий детектив відгадав, що під маскою Джмеля приховувався гуморист і актор «Студії Квартал 95» Степан Казанін.

У минулих ефірах цей енергійний учасник вражав глядачів і веселою композицією, і ліричним виступом з соціальним підтекстом. А цього разу влаштував на сцені неймовірне свято, виконавши суперхіт «На РаЁне» Потапа і Насті. Під запальні мотиви і вже легендарні «пиришки-пупиришки» танцювали абсолютно всі в залі.

Читайте також: Андрій Данилко і DZIDZIO відгадали, хто ховався в образі Пальчики в гіпершоу «МАСКА»

Зіркові детективи схилялися до думки, що в образі Джмеля замаскувався якийсь харизматичний актор. Тому Оля Полякова вирішила поставити йому питання.

«Дорогенький Джміль, скажи, будь ласка, чи грав ти коли-небудь у КВК? Попереджаю – брехати не можна, бо жало відірву!» – пригрозила учаснику Оля Полякова в ефірі каналу «Україна».

Герой відповів у своїй манері, мовляв кожен порядний Джміль колись грав у КВК. Така відповідь не вдовольнила співачку, й вона почала кепкувати з учасника, через що отримала зухвале попередження.

«У тебе, Олю, язик, неначе моє жало», – заявив їй учасник гіпершоу «МАСКА», веселий Джміль.

Читайте також: «МАСКА»: в образі Кажана ховався український актор

А ось NK | Настя Каменських вирішила поцікавитись, чи коли-небудь цей пухнастий герой був учасником вокального дуету, на що отримала відповідь, що Джміль таки жужав зі своєю жінкою-бджілкою.

Тоді Оля Полякова припустила, що це може бути актор Роман Полянський, коханий Аліни Гросу, яка відома своєю піснею про бджілку. Олег Винник запропонував версію музиканта Сергія Бабкіна. А DZIDZIO вважає, що в цьому образі міг сховатись ведучий «Ранку з Україною» Анатолій Анатоліч. Та Андрій Данилко стояв на своєму: це актор, який виступає у складі великого колективу. А завдяки попередній підказці, що Джміль використовує псевдонім, зірковий детектив розсекретив його особу, але не став одразу озвучувати ім’я.

Наприкінці випуску в номінацію потрапили суперечливий Скандал і енергійний Джміль. Та голосуванням глядачів у залі було вирішено розсекретити особу пухнастого учасника, який з радістю показав своє справжнє обличчя. Так стало відомо, що в цьому костюмі приховувався актор «Студії Квартал 95», гуморист Степан Казанін, справжнє ім’я якого – Сергій. Ця підказка і допомогла Данилкові розгадати загадку Джмеля.

«Як-то кажуть, я «за» будь-який кіпіш, – зізнався Степан Казанін за лаштунками каналу «Україна». – На мій погляд, тут досить сильно приховали артистів, і важко когось відгадати. Змінені голоси, хитрі підказки, але дуже прикольно. Чесно кажучи, я тільки почав звикати до цього образу, тільки вжився у цей джмелиний рій. Костюм дуже теплий і має одну особливість – височенну платформу взуття. Під час перших ефірів я почувався таким незграбним, перекочувався з ноги на ногу, а сьогодні вже був значно впевненішим, готовим видавати піруети. Мені здавалося, що я там таке витворяю, а насправді було видно тільки кроки і незначні рухи. Та я щасливий, що взяв участь у такому цікавому шоу!»

А кого з таємничих учасників розсекретять наступного разу? Дивіться грандіозне шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Search