ТВ

На ICTV масштабний новорічний концерт «Дизель Шоу»

31 грудня в ефірі телеканалу ICTV вийде святковий 5-годинний концерт «Дизель Шоу». Карнавальні костюми, мюзикл з новорічними піснями, Лайма Вайкуле і Вєрка Сердючка, хореографічні трюки від Вікторії Булітко та ще купа сюрпризів очікують глядачів у новорічну ніч.

«Дизель Шоу» – найрейтинговіша програма України. Це доводять цифри минулорічних рейтингів, адже більшість українців зустрічали Новий рік у компанії «Дизелів».  

Цього року глядачі зможуть побачити Професора у виконанні Дмитра Танковича, на сцені з’явиться вже легендарна Галина Кіндратівна. Хабалка Галя влаштує черговий скандал і гармидер – тепер у салоні літака. Особливою фішкою стануть музичні номери акторів у карнавальних костюмах. Це стане своєрідним «камбеком» у ті новорічні свята, коли популярною була тема костюмованих вечірок. Та головним сюрпризом стане відкриття новорічного концерту.

«Ми готуємо, без перебільшень, шалене відкриття, де Вікторія Булітко виконає складний трюк. Номер побудований у форматі мюзиклу, тому просимо всіх вчасно увімкнути телевізор 31 грудня», – каже шеф-редактор «Дизель Студіо» Олексій Бланар.

На новорічне «Дизель Шоу» завітають найвідоміші зірки: Лайма Вайкуле, Олександр Пономарьов, NK, SOBCHUK, DZIDZIO, Світлана Тарабарова, Ірина Федишин, «ТІК», Аліна Гросу, Артем Пивоваров і головна прикраса новорічних свят – Вєрка Сердючка.

«До нас летить Лайма Вайкуле – раді, що у такий непростий час нам вдасться зустрітися з нею саме на «Дизель Шоу». Вона готує великий сюрприз. Цього року у нас найкраща зіркова палітра. Після минулорічного успіху багато зірок захотіли виступити у нас, але, на жаль, деяким ми змушені були відмовити. Втім, ми вже замислилися, аби наступного року організувати окремо новорічний «Дизель-концерт», - коментує Олексій.

 Не пропустіть грандіозну прем’єру 31 грудня о 20:00 на каналі ICTV.

 

Search