ТВ

Анатолій Анатоліч вів діалог із Собчак

Ведучий програми «Ранок з Україною» Анатолій Анатоліч в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», розповів, чи писав російським зіркам після початку війни.

Анатолій Анатоліч переконаний, що зараз не має сенсу писати зірковим росіянам, щоб вони висловили свій протест проти дій росії. Ведучий каналу «Україна» у своєму ютуб-проекті записує випуски про особистостей, які працюють на країну-агресора. Одну з передач Анатолій Анатоліч присвятив російській ведучій Ксенії Собчак. Журналістка одразу відреагувала на випуск.

«Я роблю відео про зрадників та орків, яких багато дивляться в Росії. Одне з відео набрало майже мільйон, і третина переглядів з Росії. Наприклад, у мене вийшло відео про Собчак, де я аналізую, ворога вона чи друг України. Я навіть після цього отримав повідомлення від Ксюші в інстаграмі. Вона на мене не підписана. Я вночі відкрив інстаграм – у мене 4 голосових повідомлення від Собчак. Подумав, що не готовий зараз слухати. Це особиста переписка, не хочу розповідати. Ксенія Собчак писала мені, пояснювала свою позицію, чому вона доносить так інформацію. Я їй пояснював, чому вважаю її пропагандисткою. Такий у нас був діалог. Він нічим не закінчився. Це було нормальне спілкування, культурне, ніхто нікого не  ображав. Але я все одно з тезами Ксенії Анатолівни не погодився, вона не погодилась з моїми. Зрозуміло, що Собчак після мого зауваження не змінить стиль своєї журналістики, буде робити, як робила», - говорить ведучий програми «Ранок з Україною» журналістам каналу «Україна».

Анатолій Анатоліч також зізнався, що писав Регіні Тодоренко, але вона не відреагувала.

«Мені здається, що не має ніякого сенсу. Так само, як Елка співає зараз про «Завтра в 7.22 буду в Борисполе». Дівчина з Тернополя і про війну не слова. Я, до речі, Галкіну також написав, але він мені не відповів. Я подякував за позицію, це дуже сміливо. І написав актору Смольянінову в особисті, він лайкнув, подякував», - розповів ведучий журналістам програми «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Даша Астаф’єва.

Нагадаємо, з середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндигоTV». Щодня команда «Зіркового шляху» готує ексклюзивні інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час.

Search