ТВ

У шоу «Ранок з Україною» новий ведучий

Програма «Ранок з Україною» каналу «Україна», яка виходить у будні о 8:30 в ефірі «Індиго TV», змінила ведучого. До проєкту долучився відомий шоумен Слава Дьомін.

Відомий блогер, радіоведучий і інтерв’юер Слава Дьомін долучився до команди програми «Ранок з Україною». Новий ведучий складе компанію Лілії Ребрик.

«Яке бентежне життя. Скільки разів я кликав Лілію Ребрик на інтерв’ю, а вона все відмовляла, тому я прийшов до неї сам, – жартує новий ведучий каналу «Україна» Слава Дьомін. – Я щасливий долучитись до проєкту «Ранку з Україною»! Відтепер будемо будити всю країну, розповідати про найважливіші речі, тримати інформаційний фронт, жартувати та підбадьорювати одне одного. А ще Ліля мені шепнула, що на мені лежить серйозна місія – дарувати жінкам радість і натхнення, ну що ж, поїхали».

Експерт каналу «Україна», екстрасенс Макс Гордєєв у прямому ефірі зробив розклад на картах Таро і розповів, яким буде новий тандем улюбленого шоу: «Випала карта Імператора, яка означає стабільність і впевненість у цій парі».

Слава Дьомін замінить Григорія Германа, який сьогодні тепло попрощався з глядачами «Ранку з Україною» і побажав усім Перемоги.

«Ці роки були надзвичайно крутими! Всі ці ранки, студії, кава, смаколики, які ми готували та їли разом, всі ці подорожі, прямі включення, гості, глядачі… це неможливо забути і важко переоцінити. Які б новини не приходили нам кожного дня, знайте – ми обов’язково переможемо!» – прокоментував Григорій Герман в ефірі телеканалу «Індиго TV».

Відтепер Лілія Ребрик вестиме ранкове шоу в парі зі Славою Дьоміним, а до Анатолія Анатоліча приєднається Ірина Хоменко. Олександр Шадров продовжує збирати цікаві та позитивні матеріали і заряджати глядачів у своїй постійній рубриці «Ранкові меми».

Нагадаємо, що канал «Україна» продовжує транслювати загальнонаціональний марафон «Єдині новини» і брати участь у його виробництві. Улюблені програми та серіали каналу «Україна» наразі виходять в ефірі телеканалу «Індиго TV».

Search