ТВ

MONATIK зізнався, як сильно війна змінила його

MONATIK в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», вперше після повномасштабного вторгнення Росії в Україну розповів про плив війни на його творчість.
MONATIK зізнався, що саме діти мотивують його триматися та оптимістично дивитися у майбутнє.
«Мені здається, ми дуже сильно морально постаріли. Я бачу, як мої діти дорослішають на очах від того, що відбувається. Діти дорослішають, дорослі старіють. Тому що один тиждень сьогодні тягнеться, як цілий рік. Одна довга, страшна і здається безкінечна ніч. Але пісні мусять дарувати це світло в кінці здається безкінечності, - говорить артист журналістам каналу «Україна» і додає, як пояснив дітям війну. - Якщо ви думаєте, що я дуже твердо тримаюся, то я тихенько, щоб ніхто не бачив, так само дуже часто ламаюся. Але намагаюсь швидко зібратися, тому що знаю, що на мене дивляться діти, і їм краще цього не бачити. Хоча вони розуміють, що таке війна, дуже чітко. Ми не можемо зараз повернутися, там стріляють, помирають люди, тому що російська злочинна влада вирішила розв’язати повномасштабну війну. Вони все це розуміють».
Музикант розповів, що події, які сьогодні відбуваються в Україні, відображаються у його піснях. Творчість, переконаний артист, сьогодні його зброя.
«Я з 19 років намагаюся писати пісні і завжди керуюся внутрішніми емоціями, так завжди було. Тому ті пісні, які сьогодні пишуться, це все диктує, на жаль, війна. Декорації, моменти, страшні речі – такі пісні вона диктує. Пісні, як фотографії, залишають щось після себе. Я сподіюсь, що зовсім скоро ми будемо співати про перемогу, - поділився MONATIK. - Дуже важливо під час війни знайти себе, свою справу і бути зайнятим. І дуже сильно намагатися бути корисним. Якщо ти розумієш, що не такий сильний у військовій справі, то варто бути корисним в чомусь для країни. Арт-оборона – це наш фронт. Сцена – це те, де ми можемо бути корисними. Хтось сильний у SMM, хтось в кулінарії і може годувати солдатів. Хтось сильний у волонтерстві. Тому, коли ти відчуваєш себе корисним – це трішечки відпускає біль. Просто бажаю всім бути корисними. Це дуже важливо сьогодні для кожного з нас».

Нагадаємо, з середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндигоTV». Щодня команда «Зіркового шляху» готує ексклюзивні інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час.

Більше відео на YouTube-каналі «Зіркового шляху» та на телеканалі IndigoTv.

Search