Українське кіно

Телесеріал «Принцип насолоди» став переможцем Міжнародного кінофестивалю WorldFest-Houston

Ще одну вершину успіху підкорив міжнародний телесеріал «Принцип насолоди» виробництва кінокомпанії Star Media за підтримки Міністерства культури України та Apple Film Production, спільно з телеканалом CANAL + Poland (Польща) та чеською суспільною телекомпанією Česká televize (Чехія). Серіал отримав PLATINUM REMI AWARD в номінації «TV Mini – Series» Міжнародного кінофестивалю WorldFest-Houston.

Ця нагорода відзначає чергову сходинку успіху телесеріалу, який є першою масштабною серіальною копродукцією країн Східної та Центральної Європи. «Принцип насолоди» вже купила французько-німецька телевізійна мережа ARTE, яка представлена на міжнародному ринку глобальним магнатом, компанією Beta Film, а незабаром «Принцип насолоди» також буде показаний на італійському каналі RAI.

Після своєї прем'єри на CANAL + у червні 2019 року "Принцип насолоди" отримав високу оцінку глядачів, критиків та журналістів.

У серіалі, що знімався у Варшаві, Празі та Одесі, зіграли відомі актори з трьох країн. Серед них Карел Роден («Перевага Борна»), Малгожата Бучковська («Фуга») та Сергій Стрельников («Чуже життя»). Сценарій до серіалу написав Мачей Мачеєвський.

У цьогорічному міжнародному кінофестивалі WorldFest-Houston взяли участь понад 4500 робіт з усього світу.

Режисер: Даріуш Яблонський

Продюсери: Олексій Терентьєв, Влад Ряшин, Даріуш Яблонський, Ізабела Войцік, Віолета Камінська

Сценарій: Мачей Мачеєвський

Оператори-постановники: Павло Дуллас, Мартін Жіаран, Андрій Лисецький

Актори: Малгожата Бучковська, Карел Роден, Сергій Стрельников, Станіслав Боклан, Наталія Васько, Дар'я Плахтій та інші.
ВИРОБНИЦТВО: Star Media та Apple Film Production; СПІЛЬНО З: CANAL + (Польща), Česká Televize (Чехія), ЗА ПІДТРИМКИ Міністерства культури України; У СПІВПРАЦІ З Beta Film 

Сюжет кримінального трилера «Принцип насолоди» починається на одеському пляжі, де теплим літнім вечором знаходять оголене тіло молодої дівчини. Згодом схожі вбивства відбуваються у Варшаві та Празі, де поліція знаходить тіла з подібними ранами. Слідчі з різних країн прослідковують у цій низці вбивств однаковий почерк. Це змушує їх об’єднати зусилля, щоб відшукати холоднокровного вбивцю.

 

Search