Українське кіно

Завершилися зйомки комедії «Зірки за обміном», головною героїнею і продюсером якої виступила Оля Полякова

Команда проєкту повернулася до роботи, що призупинилася через карантин, та закінчила фільмування. Стрічка є спільним проєктом KINOROB (FILM.UA Group), Олі Полякової та Secret Service Entertainment Agency.

Зйомки зіркової комедії розпочалися у лютому цього року, але в березні через епідеміологічну ситуацію знімальна група мусила поставити їх на паузу. Проте щойно обмежувальні міри були пом'якшені, команда з радістю повернулася до кінопроцесу. Звичайно, дотримуючись усіх санітарно-гігієнічних норм, адже безпека – понад усе!

У головних ролях стрічки – зірки вітчизняного шоу-бізнесу Оля Полякова та Дзідзьо (Михайло Хома), а імена інших акторів поки що не розкриваються.

Читайте также: Автокинотеатры в Киеве: где посмотреть кино, как купить билеты и какие фильмы показывают

«Я дуже задоволений співпрацею з командою фільму «Зірки за обміном», – зізнається Михайло Хома– Весь знімальний період я відчував постійну турботу, все було прекрасно організовано, було багато людей, які дивились за мною, опікувалися... Все це давало мені можливість викладатися на всі 100%, так, як я завжди роблю в кіно».

Також варто зазначити, що Оля Полякова виступила у проєкті не тільки як акторка, але і як продюсерка. Ось що вона розповідає про зйомки: «Я завжди виступала у ролі співродюсера усіх своїх робіт. Тому збрешу, якщо скажу, що досвід продюсерки для мене новий. Проте фільми, художньо-розважальні, комедійні та повнометражні я ще не знімала. І безумовно, це унікальний досвід, тим паче, коли на знімальному майданчику така команда. У фільмі «Зірки за обміном» я ким тільки не була: чоловіком, жінкою, головною зіркою – і це поєднання ролей для мене було вперше. І мені сподобалось! Хоча, звісно, світ кіно дуже відрізняється від світу сцени: ти постійно працюєш на майбутнє, а твої глядачі тільки колись там прийдуть у кінотеатри. Але я впевнена, що наш дует з Михайлом та робота всієї команди сподобається українцям, і вони сміятимуться так само, як ми на зйомках. Бо, повірте, ми зняли гучну комедію».

 «Зірки за обміном» стали одним із небагатьох кінопроєктів, фільмування якого завершилися під час пандемії коронавірусу. І тепер розпочинається тривалий та цікавий процес постпродакшену.

«Вітаю всю команду фільму з закінченням знімального періоду! Попри перерву на карантин, все пройшло з легкістю та чудовою атмосферою на майданчику! При тому під час зйомок другого блоку ми дотримувалися всіх нормативів безпеки з COVID-19. Зараз запускаємо постпродакшен і сподіваємося, що ближче до новорічних свят ми вийдемо у великий масштабний кінопрокат!» – ділиться продюсер стрічки Єгор Олесов.

Нагадаємо, що «Зірки за обміном» – це сімейна комедія, що розповідає про непрості стосунки непримиренних суперників – зірок шоу-бізнесу Олі Малякової і Фоми Михайловського. Вони несподіваним чином опиняються в тілах одне одного і, щоби повернути своє життя, мусять вирішити сімейні та романтичні проблеми свого опонента. А ще – на особистому досвіді зрозуміти, що гендерні стереотипи – це просто міфи.

Кінотеатральним дистрибутором фільму в Україні стала компанія “Кіноманія” разом з FILM.UA Distribution.

Прем’єру «Зірок за обміном» заплановано на новорічні свята 2020/21 року.

Довідка

Режисер: Олексій Даруга

Автори сценарію: Сергій Касторних, Артур Петров

Оператор-постановник: Тимофій Аврамчук

Продюсери: Єгор Олесов, Наталія Юхно, Михайло Ясинський, Оля Полякова

Виробництво: KINOROB, Secret Service Entertainment Agency

У головних ролях: Оля Полякова, Дзідзьо (Михайло Хома)

Search