Українське кіно

«1+1» працює над новим комедійним детективом «Джек і Лондон»

Телеканал «1+1» у партнерстві із медіасервісом MEGOGO працюють над новим серіалом «Джек і Лондон». Це комедійний детектив, у якому автори розкажуть історію молодого юриста Влада Шевчука, який зупиняється за крок від своєї мрії – кар’єри у Лондонському суді, бо не може позбутися «мани»  він помітив, що собака брата починає з ним… розмовляти. 

За сюжетом серіалу, власник чотирилапого – рідний брат Влада Леонід, якого несправедливо посадили до в’язниці. Владу доведеться посісти місце брата в провінційному відділку поліції, аби швидше зрозуміти, хто саме та чому його підставив. Єдиним союзником і помічником Влада буде пес Джек, з ким, як виявляється, навіть таки є про що поговорити. Та чи не совість насправді говорить із цинічним кар’єристом Владом, глядачі «1+1» дізнаються вже після прем’єри. Про це детально йдеться в пресрелізі телеканалу.

Над виробництвом продукту працює команда SFERA FILM на замовлення «1+1» у партнерстві з медіасервісом MEGOGO.

«Це типова історія дорослішання або перевиховання молодої людини, про яких кажуть «вхопив Бога за бороду». Але сценарна заявка не була б такою бажаною, якби не елемент, який полонив нас з перших рядків. Це прекрасний пес Джек. Звісно, нам стало цікаво, що станеться із Владом, коли йому доведеться почути Джека. Й одразу постав головний продюсерський виклик – як це фільмувати? Разом із командою SFERA FILM ми зняли пілот, який розставив всі крапки над «і» та пішли у виробничий цикл», розповідає головний продюсер фільмів та серіалів «1+1» Олена Єремєєва.

«Наразі це наша друга співпраця в партнерстві 1+1 медіа та MEGOGO. Ми безперервно аналізуємо уподобання нашої аудиторії, тому в якості другого продукту вирішили обрати саме комедійний серіал. Ця історія точно не лишатиме байдужими, адже окрім вдалого гумору, сюжет має детективну лінію, яка захоплює глядача із першої серії», додає Марія Панченко, програмна директорка MEGOGO.

За добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на «1+1» відбудеться ексклюзивний допрем’єрний показ на MEGOGO. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проєкті 1+1 медіа – Київстар ТБ.

 

Search