Українське кіно

У Києві стартували зйомки серіалу «Топтун» із собакою в головній ролі

У Києві стартував знімальний період 40-серійного фільму «Топтун». Над ним працює продакшн-компанія IVORY films на замовлення телеканалу «Україна». Про це детально інформує пресреліз мовника.

У центрі сюжету – історія непростих стосунків талановитого слідчого-авантюриста Василя Топтенка та його колишньої дружини Марини, що розвивається на тлі захоплюючих детективних подій. Донька-підліток Ніка мріє помирити батьків, але зухвалі витівки дівчинки - часто привід для їхніх сварок. Ситуація цікава ще й тому, що розподіл сил між головними героями нещодавно змінився: ексдружина Василя, яка багато років жила у тіні свого чоловіка, стала його безпосередньою начальницею.

«Серіал «Топтун» підкупив своєю незвичайною історією, – зізнається режисер Валерій Рожко. Тут дуже цікава сюжетна лінія – непрості взаємини між героями Василем Топтенком і його колишньою дружиною, постійна боротьба протилежностей. Кожна серія починається з якоїсь кримінальної історії, і героям доводиться її розплутувати».

Головні ролі в серіалі грають актор Михайло Кукуюк і пес породи чорний тер'єр із серіальним ім'ям Морда. «Василь Топтенко здатен на благородні вчинки, навіть якщо вони шкодять йому самому. Мій персонаж – не супермен, а звичайна людина, саме цим він мене й зацікавив, – розповів зірка серіалу «Топтун» Михайло Кукуюк. – У цьому образі багато чоловіків упізнають себе».

Коли актор готувався до ролі, багато рис характеру спостерігав у звичайних людей, які намагаються жити по совісті, здійснюють подвиги, але не хизуються ними. «Це лікарі, які побачили жах, що зараз коїться у світі, – сказав Михайло Кукуюк. – Це ті чоловіки, які пройшли пекло на сході, але залишилися людьми».

Не обійтися в детективному серіалі без екстремальних ситуацій з бійками, стріляниною та погонями. За словами режисера, буде досить багато сцен у складних локаціях. Однак у 40-серійній картині також є місце гумору й кумедним подіям.

У фільмі знімуться Олександра Польгуй, Руслан Коваль, Ганна Іванова, Катерина Гулякова, В’ячеслав Вєтковський, Сергій Комаровський, Сергій Дзялик, Любомир Валівоць, Сергій Сміян.

Режисери-постановники – Валерій Рожко, Тарас Рибальченко. Оператори-постановники – Станіслав Власенко, Костянтин Гомон. Продюсери – Олег Рогожа, Армен Тер-Аванесов, Наталія Стрибук, Вікторія Корогод.

Знімальний період триватиме 8 місяців у Києві та Київській області.

Search