Українське кіно

«Скажене весілля 3» покажуть на Київстар ТБ

20 квітня на Київстар ТБ, спільній платформі групи 1+1 media та Київстар, вперше в Україні відбудеться ексклюзивна прем’єра вітчизняної комедії 2021 року – «Скажене весілля 3».

Стрічка виробництва FILM.UA Group та Prototype Production, режисером якої виступив Любомир Левицький, а продюсерами – Юрій Горбунов, Ірина Костюк та Надія Коротушка, вийшла у кінопрокат 25 лютого 2021 року. За перший тиждень прокату проєкт зібрав понад 10 млн грн. За весь період кінотеатральних показів, які тривають вже сьомий тиждень, сумарний бокс-офіс «Скаженого Весілля 3» перетнув позначку в 1 млн доларів (а це  більше 297 тис. квитків).

«Реальність змінюється, а з нею і наш кіноринок, тому всі, хто через зачинені кінотеатри чи 50% дозволену заповнюваність кіносеансів не встиг переглянути третю частину франшизи, дуже швидко та легально зможуть це зробити в онлайні. Це стане можливим завдяки нашим партнерам – компанії Київстар та групі 1+1 media», – розповів продюсер фільму Юрій Горбунов.

Завдяки діджитал-прем’єрі фільму 20 квітня він став доступним до ексклюзивного перегляду онлайн – з’явився у бібліотеці платформи Київстар ТБ.

Search