Українське кіно

Новий подарунок від Студії «Квартал 95»: комедія «Дім Бобринських»

Студія «Квартал 95» розпочала зйомки нової комедії «Дім Бобринських». Прем’єра серіалу відбудеться на телеканалі «1+1».

За сюжетом, під час проведення спіритичного сеансу Олександр Бобринський випадково переносить з 1890 року свого прапрапрадіда графа Андрія Бобринського. Тепер спадковий дворянин живе у звичайній сучасній сім’ї. З одного боку, створює труднощі власним родичам, але водночас допомагає вирішити багато їхніх проблем методами своєї епохи.

«Рік назад наш автор Олександр Щур придумав цікаву фабулу, яку ми почали розробляти: людина з XVIII-XIX століття через містичні маніпуляції потрапляє в XXI століття у сім’ю своїх нащадків. І йому доводиться жити у нашому світі, але з поняттями свого часу: честі, гідності, з тими правилами етикету та відношенням до жінок.

Всі вчинки нашого головного героя графа Бобринського з далекого минулого, тому він ледь що - хапається за шпагу, танцює та розмовляє французькою. Ми хотіли зробити його мрією жінок, яким зараз не вистачає таких галантних чоловіків. Думаю, у нас це вийшло», - коментує керівник Студії «Квартал 95» Борис Шефір.

На глядачів чекають екшн-сцени, небезпечні каскадерські трюки. Зйомки проходять у спеціально збудованому павільйоні та на натурі. У тому числі в історичних місцях.

«Наша історія – це комедія з елементами фентезі з величезною кількістю пригод, іронії та кохання. Прекрасна історія у стилі Студії «Квартал 95» про сімейні цінності, зв'язок поколінь та стосунки між чоловіком та жінкою. Кожен герой серіалу дуже детально та яскраво прописаний, зі своєю органікою», - коментує режисер-постановник Андрій Сілкін.

У головних ролях: Артур Логай, Володимир Глотов, Ольга Атанасова, Віталій Салій, Лі Берлінська, Станіслав Боклан, Олексій Вертинський, Вероніка Лук’яненко та інші.

Режисер-постановник: Андрій Сілкін

Оператор-постановник: Дмитро Юріков

Художник-постановник: Олег Лебідь

Шоураннер: Олександр Щур

Продюсери: Борис Шефір, Максим Кривицький, Сергій Демидов, Олена Єремєєва, Валерія Ткачук, Дарина Жукова

 

Search