Українське кіно

Стала відома дата прем’єри серіалу «Плут» на Megogo та 2+2

Медіасервіс Megogo та телеканал 2+2 оголосили дату прем’єри нового гостросюжетного серіалу «Плут», створеного в партнерстві. Ексклюзивний показ на Megogo розпочинається 15 серпня, на телеканалі 2+2 — 16 серпня о 21:30.

«Плут» — 16-серійний кримінальний детектив про кмітливого відчайдуха, наполегливого та безстрашного колишнього злочинця з прізвиськом Плут, який переживши втрату близьких, бандитське юнацтво і роки у в’язниці, в один момент круто змінює свою долю. Разом з товаришем Андрієм, який працює керівником оперативної частини столичного відділу поліції, він провертає зухвалу аферу та стає «оперативником Станіславом Бойко» – їх спільним другом, який рік тому загинув. Нові документи, чуже ім’я та вперше у житті законна робота — у Плута є все, аби почати життя з чистого аркуша. Проте колишній в’язень влаштовується до поліції не лише з благородною метою, допомогти другу схопити небезпечного злочинця… Плут планує скористатися становищем, щоб підібратися до кримінального корупціонера, на ділянці якого він колись заховав викрадені діаманти.

Головні ролі серіалу виконували: Андрій Клименков, Дмитро Паламарчук, Маріанна Дружинець, Сергій Дзялік, Данііл Мірешкін, Артем Мяус та інші.

Серіал «Плут» знімала продакшен-студія Sfera Film на замовлення каналу 2+2 у партнерстві з медіасервісом Megogo.

Режисер Валерій Ібрагімов. Сценаристи: Ігор Швецов, Дмитро Лисенко. Продюсери: Сергій Кизима, Олеся Пазенко, Оксана Янко-Коваленко, Дмитро Сафановський, Вадим Червяков, Анна Артеменко.

«У цьому серіалі є все: напружена сюжетна лінія, боротьба між добром і злом, й навіть любовний трикутник. Це справді захоплива історія про харизматичного хлопця, який отримує шанс на нове життя. Він щодня стикається з криміналом, зрадою та правосуддям. Та попри все він залишається  людиною слова й честі», — ділиться враженнями від проєкту Анна Артеменко, продюсерка Megogo.

«Марафон прем’єр осіннього сезону канал 2+2 впевнено розпочинає з серіалу «Плут». Це міцна, цікава історія, яка повністю відповідає інтересам цільової аудиторії каналу, - коментує генеральний продюсер каналу 2+2 Сергій Кизима. - Ми задоволені якістю виробництва і маємо високі очікування від перегляду серіалу».

Нагадаємо, що серіал «Плут» — це другий спільний проєкт медіасервісу Megogo та телеканалу 2+2. У рамках співпраці компаній ексклюзивний допрем’єрний показ проходить на медіасервісі Megogo за добу до всеукраїнської телевізійної прем’єри на загальнонаціональному телеканалі 2+2. Допрем'єрний показ також буде здійснений на VOD-платформі 1+1 Video та партнерському проєкті 1+1 медіаКиївстар ТБ.

Зазначимо, перегляд серіалу на Megogo відбуватиметься в рамках передплат «Оптимальна», «Максимальна» і «Кіно+».

 

Search