Українське кіно

Серіал «Мідна обручка» від ТК «Україна» та FILM.UA Group

У Києві тривають зйомки нової 4-серійної мелодрами «Мідна обручка». Над новим проєктом працюють канал «Україна» і компанія FILM.UA Group.

Ця сильна і пронизлива історія розповість про долі закоханих Віри і Романа. Через інтриги дівчина і хлопець посваряться й розлучаться, Роман опиниться в інвалідному візку, а Віра втратить із ним зв'язок... Головним героям доведеться з'ясувати, хто їм друг, а хто намагається зруйнувати їхнє життя. Чи зможе Роман самостійно пересуватися? Чи зустрінуться герої знову? Чи збережуть свої почуття?

«Наш фільм про кохання – сильне, справжне, про почуття, якому не страшні ані роки розлуки, ані чужі інтриги. Всім героям цієї історії треба буде пройти свій шлях: хтось подолає важкі випробування і стане сильнішим, а хтось, навпаки, все втратить...» – інтригує режисер-постановник Олександр Будьонний.

Виконавець головної ролі – актор Дмитро Белякін – розповів про свого героя.

«Мій персонаж Роман – людина зі стрижнем, він намагається налагодити своє життя, незважаючи на страх і відчай. Знаєте, у мене був друг, який через перелом хребта півроку був прикутий до ліжка, я відвідував його, бачив, як це. У підсумку він став на ноги – це вимагає і волі, і зусиль, і великого бажання жити».

Роль Петра, приятеля закоханих Романа і Віри, людини дуже неоднозначної, зіграє актор Руслан Корнеков: «Мені в ролі Петра комфортно, я просто обожнюю грати непростих хлопців! У ньому стільки всього – і поганого, і хорошого».

У картині також знімаються актори Олександра Сизоненко, Юлія Амелькіна, Влад Писаренко, Тамара Морозова, Світлана Зельбет та інші.

Про проєкт: Роман – талановитий спортсмен, Віра – майбутній реабілітолог. Між ними кохання з першого погляду. Але їхньому щастю заважає Петро – суперник, який не тільки підлаштовує травму Романа, але й за допомогою підступного плану сварить закоханих на довгі роки. Роман зможе вижити і встати на ноги тільки завдяки унікальним розробкам Віри, які намагаються вкрасти. Тільки любов і вірність дівчини здатні його врятувати.

Режисер-постановник: Олександр Будьонний.

Оператор-постановник: Костянтин Лобода.

Продюсери: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Марина Хрипунова, Ірина Босова, Олена Малкова, Юлія Міщенко.

Автори сценарію: Марк Шпарбер, Тетяна Кабзиста.

Зйомки проходять у Києві та Київській області.

 

Search