Українське кіно

Вийшов трейлер драми «Кріпосна. Жадана любов»

Телеканал СТБ опублікував офіційний трейлер нового сезону легендарного мелодраматичного серіалу «Кріпосна. Жадана любов». Продовження історії про тяжку долю Катерини вже з 1 листопада набуде несподіваних поворотів подій. На вістрі емоцій, але все так само сповнені любові, — історії кожного героя, що стають поневіряннями.

Історія кохання аж ніяк не казка. Доля Андрія Жадана і Каті Вербицької — найголовніша інтрига прем'єри, а чи живий Жадан — не менш важливе питання для всіх шанувальників мелодрами.

«Градус драми стане набагато вище. Катю ніхто не буде закопувати або топити, тому складно не через фізичну витривалість, а через напруження всіх її моральних сил. Але Катя буде кохати. Вона твердо налаштована, що ніхто не зможе заборонити їй бути щасливою», — інтригує виконавиця ролі Каті Вербицької Соня Прісс.

Строгий і жорстокий поміщик Червінський зі своєю молодою дружиною Ларисою повертається в Червінку. Однак він ще не знає, що син мертвий, а маєток у чужих руках. Зруйновано все, чим він дорожив. І навіть материнство Лариси не здатне стримати руйнівний шал його гніву.

«Моя героїня вже не та грайлива дівчина, якою її пам'ятають глядачі в попередніх сезонах. Лариса стала дорослою мудрою жінкою. Коли я читала сценарій і грала деякі сцени, у мене стискалося серце», — поділилася Наталка Денисенко.

Кріпаки Назар і Орися сміливо мріяли про просте людське щастя. У новому сезоні вони стануть подружжям і батьками. Однак не все для цієї пари буде безтурботним і радісним. Дитина змінить їхні долі назавжди, а низка прийдешніх подій зробить кожного інакшою людиною.

1 листопада о 20:15 на СТБ прем'єра «Кріпосна. Жадана любов»! Дивіться з понеділка по четвер нові серії на вістрі емоцій

Search