Українське кіно

Канал «Україна» покаже прем’єру «Коли помре кохання»

У неділю, 14 листопада, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Коли помре кохання». Головних героїв фільму колись розлучили трагічні обставини, але через роки вони зустрінуться знову. Чи стане ця подія новим прекрасним початком або ж, навпаки, зруйнує долі героїв?

Таня з сім’єю повертається до рідного міста і несподівано стикається зі своїм колишнім коханим Сашком. Колись мати Тані потрапила в ДТП за участю батька Сашка та загинула. Ця нова зустріч із Сашком перевертає життя Тані з ніг на голову. Та чи зробить дівчина правильний вибір? Чи зуміє розібратися, кому можна довіряти, а кого варто побоюватись?

У картині глядачі побачать акторів Тетяну Ратнікову, Володимира Гориславця, Артура Логая, Олександра Нікітіна, Наталію Васько, Світлану Кирпичову та інших.

За словами режисера-постановника Миколи Михайлова, в процесі роботи над картиною перед командою стояло непросте завдання. Найскладніше, каже режисер, виявилося сюжетно відобразити смертельну аварію, яка й спричинила розрив героїв.

«Деякі сцени ми знімали вночі на мокрій дорозі. Знайшли ділянку закинутої траси на Жуків острів, тож перекривати рух не довелося. Складність полягала в тому, що ми задіяли техніку, яка створює штучний дощ, велику кількість освітлювальних приладів, плюс, в цілому там була багатокадрова зйомка. За сюжетом під дощем опиняється автотранспорт, один із них – величезна фура з вимкненими габаритами. З одного боку, нам потрібно було освітити площу для зйомки, з іншого – створити враження, ніби всі дії відбуваються у глибокій темряві. Але нам вдалося досягти цього ефекту», – розповідає Микола Михайлов.

Непростими виявились і сцени, в яких задіяні діти. До маленьких акторів, зазначає режисер, потрібно знайти підхід, адже від дітей складно добитися органіки.

Оператор-постановник проєкту – Вася Сікачинський. Продюсери – Наталія Стрибук, Вікторія Корогод, Віталій Сіренко. Виробництвом займалась компанія «Фільмстрім». Зйомки проходили у Києві та Київській області.

Дивіться прем'єру картини «Коли помре кохання» у неділю о 17:00 на каналі «Україна».

Search