Українське кіно

Канал «Україна» покаже серіал «Я заберу твою сім’ю»

У понеділок, 6 грудня, о 21:00 на телеканалі «Україна» стартує прем'єра 16-серійної картини «Я заберу твою сім’ю». Новий багатосерійний фільм розповість історію жінки, яка погоджується на роль шпигуна у фірмі конкурента і виявляється втягнутою у небезпечну гру.

Олена весь свій час присвячувала сім'ї, однак ані чоловік, ані мати її старань не оцінили. А коли в житті жінки з'являється молодша сестра, яка вийшла з в'язниці, стало ще гірше. З дитинства розпещена, ні до чого не пристосована й спритна Рита вирішує остаточно «отруїти» життя Олені, всіляко налаштовуючи проти неї дітей. Це закінчується трагедією і настільки руйнує стосунки в родинному колі, що жінка вирішує звести рахунки з життям.

Саме в цей момент її рятує незнайомець на ім'я Михайло та пропонує угоду – влаштуватися у фірму його давнього конкурента з бізнесу. Олена погоджується, навіть не підозрюючи, чим для неї обернеться ця робота.

У новій багатосерійній картині глядачі побачать кінопару, яку вже дуже полюбили, – Анну Міклош і Олександра Нікітіна, що раніше грали закоханих у двох частинах фільму «Утікачка». Також у серіалі знялися багато інших відомих артистів, серед яких Ігор Рубашкін, Євгенія Осіпова, Олексій Зубков, Анна Сердюк, Олександра Каштанова, Наталія Васько, Андрій Нестеренко, Дарина Хвостенко та інші.

«Цей проєкт для мене про людей, – каже акторка Анна Сердюк. – Такі дивовижні знайомства відбулися, шкода, що всього 16 серій, а не 100, ми б ще творили та витворяли. Між нами була хімія, а це дуже цінно. Та й загалом такий акторський склад – зірки зійшлися на майданчику. З нетерпінням чекаємо на прем'єру 6 грудня на каналі «Україна».

Режисер-постановник проєкту – Сергій Щербін. Оператор-постановник – Антон Вербін. Продюсер – Валентин Опалєв. Виробництвом займалась компанія «Київтелефільм». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Дивіться прем'єру серіалу «Я заберу твою сім’ю» з понеділка по четвер о 21:00 на каналі «Україна».

 

 

Search