Українське кіно

Takflix пропонує безлімітний доступ до найбільшої колекції українського кіно

22 грудня онлайн-кінотеатр Takflix.com випустив у продаж сертифікати, що дають необмежений доступ до найбільшої колекції українського кіно онлайн. Їх можна придбати за кошти з програми «ЄПідтримка». 

Сертифікат Takflix передбачає безлімітний доступ до всіх фільмів платформи на один чи три місяці. Сертифікат можна придбати у подарунок або для особистого користування. Разом із сертифікатом глядачі отримують авторську листівку від ілюстратора Олександра Грехова.

З допомогою сертифіката на Takflix можна переглянути понад 60 українських стрічок, у тому числі кінокласику, фестивальні стрічки, художню документалістику, короткі метри та вітчизняне інді. Більшість фільмів демонструються з англійськими субтитрами і доступні для перегляду за кордоном.

Ексклюзивно на Takflix показують екшн-трилер “Байконур. Вторгнення” про українців, що нелегально пробрались на космодром Байконур, фільм із особистих відеозаписів українських бійців у АТО “Зошит війни”, антропологічно-архітектурний фільм “Вхід через балкон” та комунальну трагікомедію “Співає Івано-Франківськтеплокомуненерго”. З останніх новинок — режисерський дебют “Погані дороги” від авторки серіалу “Спіймати Кайдаша” Наталки Ворожбит та добірка фільмів для дітей і родини “Кіно під ялинку”. 

Візуальна айдентика сертифікату Takflix створена в колаборації з українським ілюстратором Олександром Греховим. Її центральний образ — пара крижнів, запряжених у ярмо. Це іронічна алюзія на два знакові фільми в історії українського кіно: “Тіні забутих предків” Сергія Параджанова та “Мої думки тихі” Антоніо Лукіча. 

Ціна сертифіката — 375 або 650 грн відповідно.  Цей та інші продукти Takflix можна придбати за кошти з програми «ЄПідтримка». 50% з продажу усіх квитків і сертифікатів Takflix отримують творці кіно. 

 

Search