Українське кіно

Актори комедії «Папаньки» розповіли про 4-й сезон на СТБ

31 січня о 20:15 на телеканалі СТБ відбудеться прем’єра продовження найулюбленішого сімейного комедійного серіалу — «Папаньки-4» виробництва «Дизель Студіо». Актори відкрили завісу на прийдешній старт і розповіли, що ж чекає на їхніх героїв. Не секрет, що події відтепер відбуватимуться в готелі. А отже, буде багато красивих та нових локацій, несподіваних сюжетних поворотів і перипетій готельного бізнесу.

«Третій сезон був про ресторан, четвертий буде про готель. У папаньок з’явився готельний бізнес. Будуть інтриги, любовні повороти. З боку керівництва наших героїв — палиці в колеса. З цим усім треба буде поборотися і прийти до хепі-енду. Чи не до хепіенду...» — інтригує Євген Гашенко.

«Папаньки» — це вже не лише окремий бренд, а й стовідсотковий тренд. А все тому, що сюжетні лінії такі близькі і добре знайомі глядачеві. З кожним роком герої мудрішають, їхні діти дорослішають, а чоловіча дружба міцніє. Актор Єгор Крутоголов зізнається, що багато сцен взято з реального життя: «Ми хотіли створити серіал, який житиме і дорослішатиме разом з нами. У нас це виходить. Це правильний розвиток, усе відбувається само собою. Цей серіал відображає наше життя. Ми впливаємо на сюжет, а сюжет — на нас. Дуже багато ліній “Папаньок” беруться з нашого життя. Наприклад, у мене підростає старший син, у якого починаються стосунки з дівчатами. І ось, будь ласка, у відображенні “Папаньок” перший поцілунок мого кіношного сина».

А ось сімейній парі в житті — Андрієві Федінчику та Наталці Денисенко — пощастило разом працювати на знімальному майданчику, де панує атмосфера свята.

«Я одразу скажу, що новий сезон “Папаньок” — це свято. Саме на цьому продакшені панує атмосфера свята. Хлопці з “Дизелів” веселі, приїжджати до них на майданчик саме задоволення. Моя робота загалом асоціюється у мене із задоволенням. Я впевнена, що глядачі люблять цей серіал, бо ця енергія відчувається через екран», — коментує Наталка.

«Це хороша сімейна комедія. Це не просто історія про кумедні моменти. Вона з глибиною. Є моменти дружби, відповідальності, а бувають дуже зворушливі та драматичні моменти», — сказав Андрій Федінчик.

Не пропустіть прем’єру 4-го сезону  «Папаньок» 31 січня о 20:15 на телеканалі СТБ.

 

Search