Українське кіно

На ТК «Україна» - прем'єра картини «Птаха в клітці»

У неділю, 30 січня, о 17:00 канал «Україна» покаже прем'єру чотирисерійного фільму «Птаха в клітці» виробництва FILM.UA Group та телеканалу. Головна героїня картини Олена виходить заміж за «прекрасного принца» Антона, який виявиться зовсім не тим, за кого себе видає.

Олена думала, що її життя буде схожим на казку. Та чоловік насправді виявляється домашнім тираном і патологічним власником. Зневірившись щось змінити в сімейному житті, вона приймає рішення про втечу: забравши з собою маленького сина і хвору матір, Олена під чужим іменем намагається почати життя заново. Але впливовий чоловік зовсім не збирається її відпускати.

За словами виконавиці головної ролі, акторки Ірини Гришак, хоч фільм і торкається дуже складної теми домашнього насильства, на майданчику артисти перебували в хорошому настрої і намагалися допомогти їй впоратися з непростим завданням.

«У будь-якій складній ситуації – рятуйтеся людьми та гумором!  Це працює, друзі! – вважає Ірина Гришак. – Мою героїню і кидали, і били, не знаю, як це буде на екранах, але на майданчику кожен підходив і, намагаючись допомогти, починав говорити: «О, давай я покажу, як треба». Нехай наш серіал покаже зворотний бік медалі таких стосунків, як між головними героями, і те, що людину визначають не лише закладені в ній риси, а насамперед – її вибір! Ти можеш змінити своє життя, це залежить від тебе!»

Оскільки героїня Олена – молода мама, Ірині на знімальному майданчику довелося шукати спільну мову з малюком. Та ще й не з одним, а одразу з трьома!

«Так, їх було троє, – усміхається акторка. – Було не завжди легко. Діти, тварини, природа – це те, що часто не можна спланувати, відрепетирувати, але завдання є завжди, намагалися виконувати, взаємодіяти, як могли».

Також у картині знялись Олександр Попов, Інна Капінос, Катерина Тишкевич, Антон Денисенко, Ксенія Архангельська, Дар‘я Рибак та інші актори.

Режисер-постановник – Сергій Толкушкін. Оператор-постановник – Максим Баєв. Продюсери: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Марина Хрипунова, Ірина Босова, Олена Малкова, Кирило Горобець. Виробництвом займалися компанія FILM.UA Group і канал «Україна». Зйомки проходили в Києві та Київській області.

Дивіться прем'єру чотирисерійної картини «Птаха в клітці» в неділю, 30 січня, о 17:00 на каналі «Україна».

 

Search