Українське кіно

Зіркова комедія «Любов та блогери» з’явилась ексклюзивно на MEGOGO

Відсьогодні, 14 лютого, ексклюзивно на медіасервісі MEGOGO з’явилась найобговорюваніша комедія «Любов та блогери». Професійні актори та зірки соцмереж на одному екрані.

В проєкті взяли участь такі українські інфлуенсери: Анна Трінчер, Ксюша Манекен, Анна Алхім, Богдан Шелудяк, Настя Єлисеєва, Вікторія Маре та інші. Серед професійних акторів: Ольга Сумська, Назар Задніпровський, Тамара Яценко, Катерина Кістень та інші.

Продюсери фільму – Володимир Остапчук та Євген Таллер, а режисер – Дмитро Голумбевський.

Перегляд на MEGOGO доступний в усьому світі в розділі «Фільми» за поштучною оплатою від 99 грн. Тобто навіть без попередньої передплати користувач може придбати кіно.

«Блогери вже давно стали справжніми зірками. Кожного дня мільйони фанів слідкують за їх життям – ці пригоди затягують, як серіал, і навіть достойні великих екранів. Тому не здивувалась увазі українського кінематографу до теми блогінгу та із цікавістю спостерігала як професійні актори працюються в кадрі із популярними блогерами. Та не менш важливо, що перегляд українського фільму буде доступним в будь-якому куточку світу завдяки MEGOGO», – розповідає Валерія Толочина, маркетинг-директорка MEGOGO.

«Ми з Володимиром Остапчуком, як продюсери фільму, дуже раді, що відтепер кіно доступно й онлайн ексклюзивно на MEGOGO. Це і комфорт, і висока якість зображення та звуку, і навіть безпека. Більш того, фільм реально побачити легально із усього світу. А ще «Любов та блогери» – це перша комедія року, у якій можна побачити неймовірних VERKA SERDUCHKA & MAMA. Тож причин для перегляду так багато, що лишається тільки хутчіше вмикати», – додає Євген Таллер, продюсер фільму «Любов та блогери».

Нагадаємо, перегляд можливий на усіх пристроях, що підтримує MEGOGO: Smart TV, комп'ютери, смартфони, планшети, ігрові консолі та інше.

 

Search