Світове кіно

Новий жорстокий серіал обігнав "Гру в кальмара"

Південнокорейський серіал "Поклик пекла" (Hellbound) обігнав попереднього лідера "Гру в кальмара" і став найпопулярнішим на Netflix. За інформацією FlixPatrol, 20 листопада "Поклик пекла" очолив рейтинги Netflix у більш ніж 80 країнах упродовж 24 годин після прем’єри. 

Нагадаємо, серіал "Гра в кальмара" 46 днів поспіль був на першому місці в рейтингу Netflix. Його подивилися понад 140 млн користувачів у всьому світі. А це 66% від загальної кількості акаунтів стрімінгу.
Ще один південнокорейський фентезійний серіал жахів від Netflix відразу став глобальним явищем: "Поклик пекла" перекинув "Гру у кальмара", ставши найпопулярнішим телешоу на платформі.

Кадри серіалу – надзвичайно жорстокі, глядачам може здатися, що режисери навіть перестаралися. У центрі сюжету – група демонів, які вистежують грішників. Величезні істоти вбивають людей, які отримали попередження про смерть, точну дату і час. "Гігантські волохаті створіння спалюють своїх жертв і відправляють їх у пекло, що спричиняє спалах громадської істерії та релігійного фанатизму", – пише The Guardian.

Реліз "Поклику пекла" відбувся у вересні 2021 року в Торонто.

Джерело https://kino.24tv.ua

Search