Світове кіно

1+1 покаже серіал «Крила кохання», де головну героїню озвучить Ксенія Мішина

Зовсім скоро на 1+1 відбудеться прем'єра нової мелодрами «Крила кохання», оригінальна назва «Дочка посла». У серіалі глядачі побачать історію двох закоханих - Наре і Саджара. Пару розлучили багато років тому, але вогонь їхнього кохання не згас і нарешті у них з’явився шанс бути разом. Та на шляху до щастя їм доведеться пройти через безліч випробувань та життєвих перешкод.

За сюжетом турецького серіалу, Саджар та Наре — двоє закоханих, які хочуть пов'язати свою долю та мріють про спільне щасливе майбутнє. Утім, батько дівчини виступає проти цього союзу. Тоді молоді люди наважуються втекти і таємно одружитися, але в день весілля Наре зникає... Саджар залишається з глибокою раною на серці та вирішує, що кохана піддалася волі батька. Проходять роки, і  Саджар знаходить в собі сили пережити втрату коханої. Він зустрів жінку і планує з нею одружитися, але неочікувано в його життя вривається Наре, і забуті почуття спалахують із новою силою. Чи зможуть вони воз'єднатися знову та пробачити один одному старі образи, глядачі 1+1 побачать вже зовсім скоро. 

Головні ролі у серіалі виконають популярні турецькі актори Несліхан Атагюль та Энгин Акюрек. Виконавицю головної жіночої ролі – Наре у серіалі озвучить популярна українська акторка Ксенія Мішина. У захоплюючій історії ролі виконають також Ураз Кайгилароглу, Гонджа Джіласун, Тюлин Язкан та ініші.

Не пропустіть прем’єру нової мелодрами «Крила кохання» вже незабаром на 1+1.

Search