Новини

Нарешті мама Вєрки Сердючки показала свого чоловіка!

Знаменита українська акторка, яка все життя грала маму Вєрки Сердючки, Інна Білоконь, вкрай рідко показує свою родину. І тим не менш, у жінки є чоловік і діти.

Відома зірка вітчизняного шоу-бізнесу Інна Білоконь 20 років тому розпочала творчий шлях разом із Андрієм Данилком, і за період артистичної кар’єри досягла неймовірних успіхів. Немає жодного куточка України, де би не знали веселу провідницю з її мамою.

Хто він, загадковий чоловік мами Вєрки Сердючки?

Та на відміну від більшості знаменитостей, Андрій з Інною неохоче допускають до себе журналістів, і тим паче не розповідають про своє особисте життя.

Данилко дотримувався такої секретності, що преса почала фантазувати щодо його орієнтації. Натомість Інна Білоконь усім здавалася коханкою Андрія, бо зірки для цього давали приводи. Неодноразово обидва були спіймані під час поцілунків, обіймів або прогулянок, коли пара трималася за руки.

Але насправді в Інни є чоловік Олег. Разом із ним виховали сина та дочку, а також мають будинок у Полтаві.

Чоловік вкрай рідко з’являється на світських вечорах, і для публіки є майже незнайомим обличчям. А що він думає з приводу стосунків Андрія та Інни, взагалі невідомо, адже жодного разу не було коментів.

Нагадуємо, що не так давно Андрій Данилко вперше дав публічне пояснення журналістам щодо свого сімейного життя. Співак заявив, що жодного разу не одружувався, і на те є причина. Виявляється, він дуже хотів створити сім’ю, але щоразу не виходило це зробити. Зараз співак не впевнений, чи створений він взагалі для сімейного життя. Оточуючі Андрія завжди розповідали про те, що він неймовірно багато працює і в нього не залишається часу на романи.

Джерело https://sensatsiya.com

Search