Digital & Pay TV

Перший квартал 2022 року став наймасштабнішим кварталом в історії релізів потокових сервісів

На тлі занепокоєння, що потокові сервіси починають втрачати свій блиск, нове дослідження Ampere Analysis показує, що платформи все більше прихильні до довготривалих серій.
Лондонська консалтингова компанія стверджує, що збільшення обсягу оновлень потокової передачі обумовлено відносними новачками в ландшафті VOD, такими як Disney+ і Discovery+.  Обидва телекомпанії ризикують у кількох сезонах щодо високопоставлених фільмів, а також оновлюють шоу, які раніше були призначені для їхніх лінійних платформ.
 Це суперечить поширеній помилковій думці, що потокові серіали, швидше за все, будуть короткочасними, ніж їх лінійні аналоги після низки скасувань Netflix.
«Було припущено, що високий рівень скасування стримерів пов’язаний виключно з їх високою швидкістю введення в експлуатацію, коли замовляється велика кількість заголовків з розрахунком на те, що лише кілька назв вдасться», – сказала Олівія Дін, старший аналітик, Ampere. - «Однак із загальним збільшенням обсягу та частки повернених назв VOD, стримери повинні знайти баланс між прихильністю до свіжого нового контенту та задоволенням шанувальників існуючих ігор, щоб конкурувати».
З усіх релізів VOD у Великобританії та Сполучених Штатах, оголошених у 2021 році, 51% відбулися в четвертому або пізніше сезоні, що на 6% більше в порівнянні з 2020 роком, що свідчить про те, що тривалі серіали не менш ефективні як у зростанні, так і в утриманні передплатників, ніж коротші або обмежені серії.
За словами Діна, для стримерів є кілька простих рішень, коли вони оновлюють шоу, які вони знають, що сподобаються глядачам.
Заголовки без сценарію мали менше шансів бути скасованими, ніж їхні аналогічні за сценарієм, що становило лише 7% усіх скасованих потокових трансляцій у 2021 році. Заголовки без сценарію також, швидше за все, триватимуть довше, що становить найвищу частку всіх відновлень VOD у першому кварталі 2022 року (54%).

Джерело: broadbandtvnews

Search