Новини

СТБ назвав ім’я ведучого нового сезону «Україна має талант»

До 30-річчя незалежності України телеканал СТБ і група StarLightMedia готують особливий подарунок для всієї країни – новий сезон легендарного проєкту «Україна має талант». Прем’єра шоу відбудеться в осінньому телесезоні, а вже зараз команда готується до третього етапу всеукраїнського кастингу #ямаюталант – зйомок телевізійних кастингів.

В очікуванні старту зйомок телеканал СТБ розпочинає розкривати одну з інтриг сезону – хто ж стане ведучим грандіозного шоу та увійде до складу зіркового журі. І першим назвав ім’я Григорія Решетніка.

«Нам було важливо, щоб ведучий такого особливого для нас проєкту поділяв цінності каналу. Адже «Україна має талант» – це величезний виклик і єдине талант-шоу, у якому є надідея, яка об’єднує країну, дає віру в майбутнє завдяки неймовірно талановитим людям, які в ній живуть і вірять у свою мрію. Гріша Решетнік – неймовірно професійний ведучий, який вміє підтримувати й надихати учасників проєкту. Багато років глядачі його люблять за щирість, душевність і знають, що йому можна довірити свої найпотаємніші мрії. І зовсім скоро ми назвемо імена наших зіркових суддів, які для українців також є прикладом величезного таланту й реалізованої мрії», – коментує керуюча директорка СТБ Людмила Семчук.

«Я дуже радий, що в ефір мого рідного телеканалу СТБ повертається легендарне шоу «Україна має талант». Це важлива телеподія, і я вітаю з цим усіх українців. А для мене особисто це велика честь і відповідальність перед командою проєкту і всією Україною. У нашій країні безліч талановитих і унікальних людей. Кожен із них мріє, щоб його неймовірні здібності побачили й оцінили. «Україна має талант» допоможе їм розповісти про себе на всю країну й навіть на весь світ. Цього року шоу стане ще більш масштабним, і глядачі знову переконаються, що з СТБ «можливо все»! До зустрічі в ефірі цієї осені», – поділився емоціями Григорій Решетнік.

Нагадаємо, це буде особливий, інноваційний сезон «Україна має талант». На сцену шоу вийдуть найталановитіші українці, які не бояться мріяти і прямують до своєї мети. Глядачі побачать неймовірні таланти в різних жанрах, унікальні номери з використанням новітніх технологій, легендарні повернення улюблених героїв і нові імена. І разом із зірковим журі оберуть найкращий талант України.

Search