Новини

Фіналістка "Євробачення-2022" від Литви заспівала Stefania на підтримку України

Учасниця конкурсу переспівала переможну пісню українського гурту Kalush Orchestra.

Моніка Лю, яка представляла Литву на "Євробаченні-2022", переспівала пісню переможців з України Kalush Orchestra Stefania. Таким чином зірка вирішила підтримати Україну та її народ. Кліп з її виконанням пісні опублікували на YouTube-каналі Литовського національного театру опери та балету.

З початку війни багато країн і знаменитостей, в тому числі всесвітньо відомі, висловили свою підтримку Україні. Особливу підтримку світ показав на" Євробаченні-2022", де Україна перемогла з великим відривом.

Так, представниця Литви на "Євробаченні-2022" Моніка Лю переспівала пісню Kalush Orchestra Stefania, яка допомогла їм перемогти на конкурсі. Таким жестом зірка вирішила показати солідарність з українським народом.

"Всі бали з Вільнюса йдуть Україні. Ми будемо з вами до кінця. Слава Україні!" - саме такими словами починається кліп, записаний на підтримку України.

Варто відзначити, що Моніка Лю з самого початку конкурсу не приховувала, що підтримує Україну. Вона часто демонструвала український прапор, а коли Kalush Orchestra здобули перемогу вона зазначила, що їх тріумф не викликає у неї ніяких питань.

Search