Новини

Україна вперше здобула 2 важливі нагороди у сфері кібербезпеки – Федоров

Україна вперше здобула дві важливі нагороди у сфері кібербезпеки CYBERSEC Award: за героїчний спротив російської агресії та захист цифрових кордонів демократичного світу. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

"Останні роки росія постійно атакувала Україну на кіберфронті – наші державні ресурси, сайти, банківську систему, ЗМІ. Ми відбивали ці кібератаки й посилювали кіберстійкість держави, а українські кіберспеціалісти працювали та створювали цінність. Але з початком повномасштабної війни ми почали не тільки захищатися, але і об’єдналися в українські кібервійська для захисту країни. Те, що зараз спостерігає світ, не має жодних аналогів. Це новий рівень досвіду не тільки для нас, але і для інших країн. Ми вивчаємо його разом та інтуїтивно знаходимо рішення, які допомагають протистояти цій загрозі", – зазначив Федоров.

Церемонія відбулася 17 травня на одному з найбільших заходів із кібербезпеки в Європі СYBERSEC European Cybersecurity Forum.

Джерело: УНН

                                                          

 

 

 

 

 

 

Останні роки росія постійно атакувала Україну на кіберфронті – наші державні ресурси, сайти, банківську систему, ЗМІ. Ми відбивали ці кібератаки й посилювали кіберстійкість держави, а українські кіберспеціалісти працювали та створювали цінність. Але з початком повномасштабної війни ми почали не тільки захищатися, але і об’єдналися в українські кібервійська для захисту країни. Те, що зараз спостерігає світ, не має жодних аналогів. Це новий рівень досвіду не тільки для нас, але і для інших країн. Ми вивчаємо його разом та інтуїтивно знаходимо рішення, які допомагають протистояти цій загрозі", – зазначив Федоров.

 

 

 

 

КИЇВ. 17 травня. УНН. Україна вперше здобула дві важливі нагороди у сфері кібербезпеки CYBERSEC Award: за героїчний спротив російської агресії та захист цифрових кордонів демократичного світу. Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, передає УНН.

 

Search