Новини

Зібров потрапив у скандал щодо "виступу у багатіїв" під час війни

Український народний артист України Павло Зібров потрапив у скандал - в мережі опублікували фото, де він нібито виступає на весіллі. І це в той час, коли в Україні вже четвертий місяць йде повномасштабна війна. У себе в Instagram-блозі співак заявив, що ця інформація фейкова, і на тих фото, які активно поширюють в соціальних мережах, насправді не він, а його двійник. 

"Друзі, отримую смс і Ваші коментарі з приводу "весілля багатіїв під час війни". По-перше, з 24 лютого життя вже ніколи не буде таким як до. Всі попередньо заплановані виступи та корпоративи скасувалися / перенеслися на невизначений термін. По-друге, перед тим як писати, подивіться уважно! На відео двійник Павла Зіброва. Невже я на нього так схожий, що ви стільки пишете мені? Так, бувають шоу двійників, вони копіюють образ і т.д. Але я вас дуже прошу, перевірте інформацію достовірно, перед тим як виливати бруд на артиста", - зазначив виконавець.

Зібров додав, що з 24 лютого активно допомагає українській армії, а совість не дозволяє в такий важкий час розважатися і давати концерти на приватних заходах.

Джерело: https://tvgid.ua

Search