ТВ

Олександра Кучеренко відтепер ще вестиме «Факти. Спорт» на ICTV

Відсьогодні ведучу ICTV Олександру Кучеренко можна буде побачити не тільки у ранковому шоу «Ранок у великому місті», але й у вечірньому слоті програми телепередач.

Олександра стала ведучою проєкту «Факти. Спорт», що виходить одразу після основного випуску «Фактів». Щодня о 19:10 в прямому ефірі вона розповідатиме телеглядачам про найсвіжіші спортивні новини в Україні та світі.

Це не перший спортивний проєкт для Олександри. Телеглядачі добре знають її як ведучу програми «Зірковий спорт», яка виходила щоп’ятниці.

Як зізналась Олександра, вона давно хотіла спробувати себе у новому цікавому форматі.

«Я дуже рада приєднатись до команди «Фактів» і вести спортивні новини. Тема спорту для мене особливо цікава: я завжди слідкую за важливими спортивними подіями, життям відомих спортсменів, була ведучою проєкту «Зірковий спорт». І мені давно хотілось спробувати себе в новому форматі - новинному, в режимі прямого ефіру. Тепер щодня після основного випуску програми «Факти» я буду ділитись з телеглядачами найбільш важливою та цікавою інформацією зі світу спорту», - розповіла телеведуча.

Прем’єра випуску «Факти. Спорт» з Олександрою Кучеренко відбудеться вже сьогодні ввечері – о 19:10 на ICTV.

Нагадаємо, Олександра Кучеренко є ведучою ранкової рубрики «33 за 3», в якій ставить 33 гострі запитання відомим людям. За умовами проєкту, герої мають лише 3 хвилини на відповіді.

Search