ТВ

На телеканалі «Україна» - другий сезон «Мисливців за дивами»

15 листопада о 9:00 на телеканалі «Україна» стартує другий сезон тележурналу захоплюючих історій «Мисливці за дивами». Ведучий проєкту ХАС (Назар Хассан) у нових випусках підготував для глядачів справжній шок-контент.

У новому сезоні розкриються подробиці реальних історій із життя людей, які не залишать байдужими. Герої неймовірних сюжетів поділяться фактами, що руйнують стереотипи про світ і закони природи. Нам розкажуть про неймовірні методи лікування хвороб, і про те – чи можна зупинити старість вагітністю. Дадуть відповідь на запитання: чи існує технологія, яка зможе повернути нас до життя вдруге і чи можна жити сім'ї під одним дахом із хижаком?

Ведучий програми разом із її героями продемонструє свою безстрашність перед силами природи. У нових випусках ХАС підніметься у небо разом із пілотом-екстремалом, якого запросили на головну роль в один із голлівудських фільмів. Ведучий виконає «мертву петлю», стрибне з парашутом і спробує на дотик хмари.

«Цей сезон кардинально відрізнятиметься від попереднього своїм масштабом. Розкриємо невідомі українцям геолокації, покажемо звичайних людей, які самі творять диво у своєму житті. А ще будуть історії, які викликали навіть у мене сльози, а це, повірте, дуже складно зробити», – коментує новий сезон ведучий.

Під час зйомок ХАС не лише сів за штурвал літака, а й відвідав українську «Венецію» Вилкове, чернігівські кургани та інші неймовірні куточки нашої країни.

Тележурнал «Мисливці за дивами» на каналі «Україна» розповість про дива на межі життя та смерті, містичні, технологічні відкриття й дивовижні традиції різних народів світу. Ведучий шоу стане справжнім мисливцем за дивами. Фактами, в які важко повірити, з ним поділяться відомі блогери, мандрівники, місцеві жителі різних міст та очевидці різних подій.

Дивіться тележурнал «Мисливці за дивами» з понеділка по четвер в ефірі каналу «Україна».

 

Search