ТВ

DZIDZIO розповів про стосунки після розлучення та життя під час війни

Популярний артист, ведучий каналу «Україна» DZIDZIO дав перше інтерв’ю за час війни. Під час відвертої розмови з ведучим програми «Ранок з Україною» Анатолієм Анатолічем співак зізнався, чим зараз займається і натякнув на нові стосунки.

Зірка українського шоубізнесу DZIDZIO зізнається, за день до війни поїхав давати концерт і планував найближчим часом вирушити до мами, яка напередодні відзначила 60-річчя. Але вже зранку прокинувся від вибухів.

«Почув один вибух, але не повірив… тут пролунав другий. Він був такий голосний і сильний, що я вскочив на рівні ноги. Спустився вниз і зателефонував Юрі Горбунову, тому що він живе недалеко. Він і сказав мені, що почалась війна. Ніхто до кінця в то не вірив», – поділився DZIDZIO в ефірі програми «Ранок з Україною».

Зараз артист звикає до нового життя і постійно займається корисними для країни справами – пише пісні, записує безліч мотивуючих відео і особисто приїздить до воїнів у частини. І повертаючись додому, намагається розслабитись і налаштуватись на позитивні думки, які допомагають йому творити. А чи з’явилась у DZIDZIO нова муза після недавнього розлучення?

«Прийде час, і все буде… все розкажу. Зараз не маю відповіді. Просто не знаю, що сказати. Повірте, якби була конкретна, чітка відповідь, я б нею поділився. Знаю точно, що гарні новини – до гарного часу», – розповів ведучий каналу «Україна».

Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=OpK8-cUz-V8

Зараз канал «Україна» працює в форматі «Єдині новини» і допомагає тримати інформаційний фронт.

Search