Українське кіно

Канал «Україна» і FILM.UA Group знімають мелодраму «Крила метелика»

Компанія FILM.UA Group і телеканал «Україна» розпочали зйомки 4-серійної мелодрами «Крила метелика». Перші кадри були зняті біля однієї з київських шкіл. За сюжетом, тінейджери Денис і Еліс закохуються. У тому ж шкільному дворі зустрічаються їхні батьки: і з'ясовується, що Ліза (мама Еліс) і Дмитро (батько Дениса) в юності теж любили один одного...

Перше кохання, помилки і недовіра, чужі інтриги – юним закоханим доведеться пройти через безліч перешкод. Та й їхнім батькам теж випаде шанс переосмислити своє минуле, немов повернувшись в юність... У ході розповіді спливуть давні помилки, сімейні таємниці, обмани. Чи пробачать головні герої одне одного? Який вибір вони зроблять в результаті?

За традицією після зйомок перших сцен режисер-постановник серіалу Олександр Пархоменко розбив тарілку, сказавши теплі слова команді. Потім він розповів про проєкт:

«Це історія про перше кохання. Зустрічаються двоє дорослих успішних людей, які в юності любили одне одного. Але тоді вони наробили багато помилок, прийняли рішення зопалу, не розібравшись. Наш фільм про те, що треба вірити серцю, йти за своїми почуттями...»

Оператор-постановник: Олександр Гребенніков

Продюсери: Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Віктор Мірський, Марина Хрипунова, Ірина Босова, Олена Малкова, Тетяна Носенко

Автор ідеї: Тетяна Носенко

Сценаристи: Олена Малкова, Тетяна Носенко, Лев Карпов

У ролях: Валентина Гарцуєва, Сергій Радченко, Костянтин Самоуков, Зоряна Марченко, Захар Шадрін, Марія Штофа, Надія Ященко, Юлія Гершанік, Марія Трепікова, Євген Казакевич та ін.

Зйомки пройдуть в Києві й області, а прем'єра серіалу відбудеться на каналі «Україна». Вітаємо групу з початком знімального періоду і бажаємо вдалих змін!

Search