ТВ

«МАСКА»: в образі Кажана ховався український актор

Суперпопулярне шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», продовжує розкривати таємниці. Наприкінці п’ятого випуску глядачі вирішили зняти маску зі сповненого протиріч Кажана. Так, стало відомо, що у костюмі ховався відомий актор, народний артист України – Остап Ступка.

Добродушне страховисько Кажан у п’ятому випуску улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» знову вразив глядачів своєю непередбачливістю та мінливістю. Зірковим детективам нелегко було розгадати ім’я учасника, адже у попередньому ефірі вони озвучили неймовірно багато версій. Але тут на допомогу прийшли цікаві факти, розказані героєм.

«Чи знаєте ви, що моя поява на світ колись стала справжнім дивом та святом лиха? А все тому, що вона співпала з пришестям на Землю надзвичайно симпатичних постатей, таких як Воланд і Азазелло. Як думаєте, я старший за месіра чи ні? Взагалі-то моє життя ну дуже класне і нагадує атракціон під назвою скажена апокаліптична карусель. Туди круть-верть, сюди верть-круть і так аж 19 723 рази», – заінтригував Кажан у підказках гіпершоу «МАСКА».

Завершивши розповідь про себе, Кажан виконав «Песню гениального сыщика» з мультфільму «Бременські музиканти». Учасник настільки злився з композицією, що детективи одразу запевнили всіх – «Це актор!»

«Під маскою Остап Ступка! – зазначила зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова. – Це роздвоєння особистості навело нас на думку, що під маскою актор. У своєму житті він грає найрізноманітніші ролі. А ще ми взяли число, озвучене у підказках, розділили його на 365 та отримали 54. Саме скільки років зараз актору. Кажане, ми тебе розкусили! Боже, як приємно бути розумними!»

Мабуть, така впевненість детективів наштовхнула глядачів зняти маску саме з Кажана. І всі переконались, що під суперечливим образом весь цей час ховався представник легендарної акторської династії – Остап Ступка.

«Це було просто неперевершено – загадково, містично і з гумором. Все так, як і мало бути на проєкті «МАСКА». Панове, детективи, як вам вдалось мене розгадати, причому одразу?! Це фантастика!» – прокоментував Остап Ступка в ефірі каналу «Україна».

А кого розсекретять в улюбленому шоу мільйонів «МАСКА» наступного разу – дивіться у суботу, 27 листопада, о 21:00 на каналі «Україна».

Читайте також: «МАСКА»: в образі Совеня ховався фронтмен відомого українського гурту

 

Search