Новини

«1+1 медіа» додала в дистрибуційне портфоліо ще два міжнародних канали

Група «1+1 медіа» розширює своє дистрибуційне портфоліо новими телеканалами медіахолдингу ViacomCBS. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Група буде розповсюджувати по мережах провайдерів України іноземні канали Paramount Channel і NickToons. Вони вже пройшли процедуру адаптації та отримали дозвіл на ретрансляцію на території України. Згідно з угодою на 2020 рік «1+1 медіа» залишається єдиним в Україні дистрибутором каналів ViacomCBS.

Окрім цього група додатково запускає в Україні HD-версії телеканалів Paramount Channel і Spike. Нові телеканали вже доступні в мережах вітчизняних кабельних, супутникових і IPTV / OTT провайдерів.

Paramount Channel − розважальний канал, який пропонує глядачами кінохіти. Телеканал показує як блокбастери, так і роботи-переможці міжнародних фестивалів останніх років від таких режисерів як Роман Поланскі, Паоло Соррентіно та Вес Андерсон, а також актуальні ток-шоу за участі світових зірок, наприклад, «Шоу Грема Нортона» і «BAFTA − життя в картинах».
NickToons створений для дітей віком від 6 до 10 років і транслює виключно мультфільми. Наразі в програмній сітці телеканалу вже понад 600 годин мультиплікаційних серіалів, щороку вона поповнюється 200 новими епізодами. Серед контенту каналу − «Губка Боб Квадратні Штани» (SpongeBob SquarePants), «Черепашки-ніндзя» (Teenage Mutant Ninja Turtles), «Кунг-Фу Панда» (Kung Fu Panda), «Пінгвіни з Мадагаскару » (The Penguins of Madagascar), «Монстри проти прибульців » (Monsters vs. Aliens) та інші.

Search