Українське кіно

Йдуть зйомки кримінальної мелодрами «Ігри дітей старшого віку»

Канал «Україна» спільно з «Українською Продакшн Студією» розпочали зйомки 16-серійної картини «Ігри дітей старшого віку». У коледжі для обдарованих дітей скоєно вбивство, в якому підозрюють головну героїню. Хто вона: сильна жінка, здатна розв’язати проблему, або жертва обставин? Головні ролі в серіалі Романа Барабаша зіграють актори Любава Грешнова, Іван Оганесян та Андрій Самінін.

У кожної людини є скелети в шафі, і герої 16-серійної картини «Ігри дітей старшого віку» невипадково втягнуті в нечесну гру. У ніч випускного вбили одного з учнів коледжу для обдарованих дітей («КОД»). У скоєнні злочину підозрюють вчительку англійської мови Аріадну Шагалову. Причиною того, що саме вона потрапила під підозру, був її конфлікт із цим підлітком.

Однак несподівано для всіх підозрювану береться захищати батько загиблого випускника – скандально відомий адвокат Ярослав Колесников.

«Історія, яку побачить глядач, розвиватиметься досить динамічно. У ній присутні, насамперед, прояв людяності та співпереживання», – сказав актор Іван Оганесян.

Намагаючись з’ясувати причини скоєння вбивства та допомогти батькові вбитого підлітка розкрити справу, Ада Шагалова змушена вести слідство. Вона навіть не здогадується, що тим самим покриває справжнього вбивцю.

«Серіал «Ігри дітей старшого віку» неможливо визначити 1-2 реченнями. Але одним із найбільш важливих моментів цієї історії є те, що батькам потрібно чути дітей, проявляти увагу та не втрачати з ними зв'язок, – сказала актриса Любава Грешнова.Коли дорослі стають глухими до бажань та самовираження своєї дитини, тоді відбуваються трагічні події».

У коледжі для обдарованих дітей не все так ідеально, як здавалося до виникнення резонансної події. Учні «КОДу», їхні батьки та адміністрація навчального закладу – практично всі причетні до того, що сталося на випускному.

«Це досить сильний драматичний та драматургічний матеріал, – поділилася враженнями від сценарію Любава Грешнова. – Він написаний дуже сучасно, стильно й грамотно. У ньому багато ліній, дій та подій. Яскравих, правдоподібних і гострих. Коли я читала його, то вже тоді відчула всю бурю емоцій. Для кожної актриси подарунок і щастя – втілити саме цю історію».

На знімальному майданчику прекрасна робоча атмосфера, за словами акторів, у цьому заслуга кожної людини, яка бере участь в проєкті.

«Те, що режисер картини саме Роман Барабаш, стало для мене вирішальним фактором для прийняття рішення, – поділився Іван Оганесян. – Ми вже працювали раніше, у нас склалися хороші робочі стосунки».

У картині знімаються Любава Грешнова, Іван Оганесян, Андрій Самінін, Дмитро Сарансков, Оксана Гребенюк, Сергій Дзялик, Максим Девізоров, Світлана Зельбет, Данило Сушко та інші.

Режисер-постановник – Роман Барабаш. Оператор-постановник – Дмитро Гаврилюк. Художник-постановник – Тетяна Полевик.

Продюсери від каналу «Україна» – Вікторія Корогод, Наталія Стрибук.

Search